23 C
Campulung Muscel
duminică, 21 iulie, 2024

Indicatorul stradal din Câmpulung Muscel care deschide “tolba cu surprize” pentru cei care sunt uimiți

Alte Știri

Indicatorul stradal din Câmpulung Muscel care deschide “tolba cu surprize” pentru cei care sunt uimiți. Pas cu pas prin Câmpulung. Prin municipiul de la poalele Mateiașului, au apărut panouri cu coduri QR. Se pare că, puțini sunt cei care se întreabă ce reprezintă acestea?
Noi am dorit, să vedem și iată ce am descoperit. Așadar, dacă scanați codul QR, cu telefonul mobil veți păși, așa după cum spun cei care l-au realizat, prin Câmpulungul care te va surprinde.

CITEȘTE ȘI. România de la Argeș. Un COLOS deschide o nouă fabrică foarte aproape de Câmpulung Muscel

Aplicația conține repere de o încărcătură spirituală înaltă, cum ar fi Mănăstirea Negru Vodă sau Bărăția Sfântul Iacob, către care primiți și trasee de urmat.
Apoi, cei care au prins marea platformă ARO de la Câmpulung, vor putea parcurge, pe repede înainte, povestea automobilului românesc, exportat în peste 110 țări.

CITEȘTE ȘI. Acest om merită să îl știe toată România! Rar mai vezi așa sacrificiu!

Indicatorul stradal din Câmpulung Muscel care deschide “tolba cu surprize” pentru cei care sunt uimiți

Comorile arhitecturale neoromânești sunt un alt domeniu care pare de interes. În acest domeniu veți găsi repere arhitecturale despre care se scrie: Câmpulung Muscel are peste 110 monumente istorice, dintre care bună parte sunt clădiri de patrimoniu în stil neoromânesc.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Ești așadar în locul perfect pentru a explora acest curent arhitectural!
Un alt subiect dezbătut este arhitectura lui Ionescu-Berechet. Iată cum îmbie spre traseele unde Berechet și-a lăsat capodoperele: Arhitectul Dimitrie Ionescu-Berechet este autorul a peste 400 de proiecte arhitecturale de o mare varietate răspândite în toată țara, iar 119 dintre acestea se regăsesc în Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. România din locul Sfânt al Muscelului. Ce secrete ascunde Mânăstirea Nămăiești legate de Regina Maria, Paris și apostolii Domnului Isus!

Descoperă povestea vieții și operei arhitectului care a marcat peisajul urban al orașului!
Nu în ultimul rând se merge și pe urmele arhitecturii tradiționale. Iată cum suntem atrași în povestea arhitecturii orașului: Te invităm într-o scurta călătorie în micro-universul arhitecturii tradiționale din orașul nostru!

CITEȘTE ȘI. Veste uriașă legată de bursele școlare. Când intră banii pe carduri?

Aceasta este mărturie a conservării tradițiilor din zona Muscelului, a măiestriei meșterilor constructori de aici, desemnată de specialiști ca având una dintre cele mai interesante și mai bogate arhitecturi tradiționale din țară și ne-am bucura să avem șansa să te convingem și pe tine de acest lucru.
Așadar, scanați codul QR și vizitați!

CITEȘTE ȘI. România de la Muscel. Festivalul Covrigilor cu Ou, cel mai aromat, delicios și distractiv la cote maxime

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta. Lovitură politică din partea prefectului liberal!...

Alte știri din aceeași categorie