30 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

Acest om merită să îl știe toată România! Rar mai vezi așa sacrificiu!

Alte Știri

Acest om merită să îl știe toată România! Rar mai vezi așa sacrificiu! Colegii lui se mândresc cu el și au făcut acest lucru public! Să îl știe o țară întreagă. Distribuiți la greu acest articol ca să îl cunoască toată lumea!

✨Coman George, Georgică, cum îi spun cunoscuții, a lăsat, acum 28 de ani în urmă, Jandarmeria pentru Poștă. A început ca agent poștal în Jugurul din Poienarii de Muscel, județul Argeș. Acum este curier cu program non stop. Are Poșta și în viață și în casă.

CITEȘTE ȘI. Ce români vor pierde în scurt timp, tichetele de masă

👨‍🦽Jugurenii în vârstă, care se deplasează greu, știu că este suficient să apeleze la soția lui George, care lucrează la magazinul din sat.

Acest om merită să îl știe toată România! Rar mai vezi așa sacrificiu!

🎩”De multe ori le plătesc eu facturile, le mai cumpăr o pâine sau alte alimente. E greu pe dealurile din Jugur, când ai o vârstă ori un beteșug și nu are cine să te ajute. Când îți spune că e bolnav și nu se poate deplasa și e cu factura întârziată, nu poți să nu fii om. Îl ajuți, că așa e frumos. Cu ei am crescut de mic, îi cunosc. Îmi e greu să îi refuz. Mai sunt și bătrânii care nu se pot deplasa. Unii au porțile încuiate. Să-l vedeți atunci pe Georgică sărind gardul să le dea banii, scrisorile și multe alte trimiteri pe care le au de primit!”.

CITEȘTE ȘI. Ce sumă vor primi angajații în plus la salariu de la 1 iulie! E lege

🫶În cei 28 de ani de poștă și slujbă pentru comunitatea locală a învățat să citească oamenii și să se comporte diferit cu fiecare dintre ei. ”Mă mulez, cumva, după personalitatea lor ca să meargă bine treaba, altfel nu merge. Mult mai repede rezolvi problemele cu vorba bună”, recunoaște George Coman.

👏George este unul dintre miile de poștași care prestează, zi de zi, meseria de om cu dăruire și pasiune.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. Rezultate alegeri locale. Ce victorie au obținut primarii în toate localitățile din județ

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie