29.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

GEORGEL MĂDULĂREA: Vă mulțumesc pentru fiecare vot!

Alte Știri

GEORGEL MĂDULĂREA: Vă mulțumesc pentru fiecare vot! Vă mulțumesc pentru prezența la vot, indiferent de opțiunea politică pe care ați avut-o.

Mulțumesc echipei PSD și tuturor celor care au fost alături de mine și m-au susținut.
Voi rămâne același om alături de dumneavoastră și nevoile comunității!
Felicitări contracandidaților!.
Prin votul dumneavoastră mi-ați oferit posibilitatea să reprezint comunitatea câmpulungeană în mandatul 2024-2028, ca și consilier local. În acest mandat promit să nu vă dezamăgesc.

GEORGEL MĂDULĂREA: Vă mulțumesc pentru fiecare vot!

Scrutinul de duminică s-a finalizat cu victoria echipei U.S.R., bucurându-se de respectul și aprecierea dumneavoastră ca și majoritate în Consiliu Local. Și noi, PSD-ul vom fi o forță, pentru cei care ne-au acordat votul de încredere, dar și pentru întreaga comunitate. Voi rămâne din această poziție, de consilier local un câmpulungean pentru CÂMPULUNG.
Faptul că dvs., dragi concetățeni, ne-ați sprijinit și ne-ați fost alături, ne dă posibilitatea, nouă PSD Câmpulung să putem pune de acum în practică, prin muncă, multe dintre promisiunile făcute în fața dumneavoastră în campania electorală.
Vom munci în echipă și vom fi o voce puternică din Legislativul primăriei Câmpulung.
Aștept cu nerăbdare să începem noul mandat o dată cu cristalizarea echipei PSD în Consiliul Local.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. Rezultate alegeri locale. Ce victorie au obținut primarii în toate localitățile din județ

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie