30.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Eveniment unic la Câmpulung Muscel care va scoate lumea în stradă!

Alte Știri

Eveniment unic la Câmpulung Muscel care va scoate lumea în stradă! va fi o premieră pentru municipiul de la poalele Mateiașului. Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva! Pentru cei care nu știu, luna iunie a fost în glorie pentru musceleni de la victoriile echipei de volei CS Muscelul Câmpulung și ale jucătorilor de fotbal, FC Muscelul.

CITEȘTE ȘI. Indicatorul stradal din Câmpulung Muscel care deschide “tolba cu surprize” pentru cei care sunt uimiți

Fetele de la volei au devenit campioane naționale iar băieții de la fotbal au intrat în Liga a II-a acest lucru întâmplându-se după 20 ani în Câmpulung Muscel, pe vremea când funcționa echipa de fotbal ARO Muscelul.

În urma acestei victorii s-a luat decizia ca învingătorii să își prezinte trofeele câștigate într-un mod inedit, în premieră pentru orașul nostru. Acest lucru este tot mai practicat mai des în ultimii ani în întreaga lume.

CITEȘTE ȘI. România de la Argeș. Un COLOS deschide o nouă fabrică foarte aproape de Câmpulung Muscel

Eveniment unic la Câmpulung Muscel care va scoate lumea în stradă!

Cele două echipe se vor plimba împreună pe străzile municipiului Câmpulung, într-un autocar descoperit pentru a prezenta locuitorilor, cele două trofee. Fiind campanie electorală, evenimentul a fost amânat pentru o dată ce va fi anunțată ulterior.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Mai reamintim faptul că CS Muscelul Câmpulung a devenit pentru prima dată în istorie Campioană Națională la Volei, câștigând trofeul la categoria la vârstă Speranțe U15, iar FC Muscelul Câmpulung a promovat în Liga a II-a, după barajul cu SCM Râmnicu Vâlcea, moment în care a primit din partea Federației Române de Fotbal și trofeul pentru câștigarea seriei 5 în Liga 3.

VIDEO. Șoc și groază ce se poate vinde din vitrina acestui magazin situat în buricul Câmpulungului din Muscel

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie