30.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Un angajator de top din România, angajează masiv. Zeci de joburi pentru care nu se cer studii superioare

Alte Știri

Un angajator de top din România, angajează masiv. Zeci de joburi pentru care nu se cer studii superioare. Salariile oferite fiind unele competitive. Se fac angajări la Mega Image! Retailerul belgian demarează ample recrutări în România.

CITEȘTE ȘI. Lupta cu melcii din grădina i-a sfârșit dacă folosești acest truc foarte simplu!

Lanțul Mega Image este recunoscut pentru poziția sa de lider atât la nivel național, cât și în Europa. Compania are sute de locuri de muncă disponibile în diverse regiuni ale țării, continuând să ofere pachete salariale atractive.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Prăjitura din 9 linguri, delicioasă și pufoasă. Cea mai rapidă și gustoasă

Jobul de lucrător comercial care se ocupă de aranjarea produselor pe rafturi la Mega Image este destinat persoanelor fără calificări speciale, astfel că salariul de început nu este foarte ridicat. Pentru rolul de angajator de marfă, un angajat primește un salariu net de aproximativ 2.400 de lei lunar.

Un angajator de top din România, angajează masiv. Zeci de joburi pentru care nu se cer studii superioare

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

În plus, acești angajatori beneficiază de tichete de masă în valoare de 400 de lei. Astfel, venitul total al unui angajat care se ocupă de aranjarea produselor pe rafturi la Mega Image ajunge la 2.800 de lei pe lună.

CITEȘTE ȘI. România de la Argeș. Un COLOS deschide o nouă fabrică foarte aproape de Câmpulung Muscel

Pe lângă această responsabilitate, lucrătorii comerciali au și alte sarcini. Mai exact, aceștia trebuie să monitorizeze termenul de valabilitate al produselor și să îndepărteze articolele expirate de la raft. De asemenea, verificarea corectitudinii prețurilor afișate este una dintre atribuțiile lor. În unele cazuri, lucrătorii comerciali preiau și sarcini de casierie, ceea ce presupune scanarea produselor și încasarea plăților. De asemenea, aceștia oferă asistență clienților care au nevoie de informații.

CITEȘTE ȘI. Locuri de muncă ca pentru baștani. Totul fără experiență. Se oferă un salariu de 24.000 lei, lunar

Lista completă a joburilor disponibile la supermarketurile Mega Image din întreaga țară poate fi consultată aici.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie