a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

3.5 C
Campulung Muscel
joi, 23 martie, 2023

Feriți-vă mașinile! E dezastru cu zăpada

Alte Știri

Feriți-vă mașinile! E dezastru cu zăpada înghețată. Zăpada care între timp a înghețat acumulată pe clădiri în ultimele două zile a început să se topească. Iar bucățile cad pe trotuare și drumuri. Șoferii și pietonii sunt rugați să fie atenți, inclusiv la bucățile care pot să cadă de pe copaci sau firele de înaltă tensiune.

Mai mulți câmpulungeni s-au plâns de starea proastă a trotuarelor. În mai multe zone nu s-a intervenit pentru deszăpezire.

„Nici nu știi pe unde să mergi. Dacă te uiți pe sus există riscul să îți rupi picioarele. Pe jos este ghețuș. Sau săniuș. Cum vreți să spuneți. Și pe carosabil este polei. Nu prea s-a intervenit. Sunt străzi unde nu s-a dat cu nisip și sare. Cred că niciodată de când se practică această procedură”, ne-a spus un câmpulungean.

Autoritățile din municipiul Câmpulung au făcut apel la cetățeni și le-au reamintit de obligația de a curăța trotuarele din fața caselor și din fața sediilor de firme.

CITEȘTE ȘI. Pe străzile din Câmpulung! Aloooooooooooo

Feriți-vă mașinile! La Câmpulung ninsoarea va continua și pe parcursul zilei de astăzi chiar dacă mai puțin importantă din punct de vedere cantitativ decât la începutul săptămânii. Vremea va intra într-un ușor proces de răcire, mai anunță meteorologii.

În ceea ce privește circulația pe drumurile județene, Consiliul Județean a anunțat că toate au fost deszăpezite și că nu există drumuri închise sau impracticabile în Argeș. Acțiunile pentru deszăpezire vor continua, atât la nivel județean, cât și la nivel local.

CITEȘTE ȘI. Pe străzile din Câmpulung! Aloooooooooooo

Feriți-vă mașinile! După ninsori, mai sunt încă gospodării fără energie electrică. Firma furnizoare a anunțat că sunt în continuare echipe pe teren în nordul județului Argeș în vederea restabilirii alimentării.

Pompierii au intervenit la mai multe situații în care copacii au căzut peste mașini și peste carosabil din cauza greutății zăpezii.

Ultimele Știri

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții. Un piteștean, care a vrut...

Alte știri din aceeași categorie