8.5 C
Campulung Muscel
vineri, 1 martie, 2024

Filmulețul cu rucărenii care a cucerit instant Internetul. Sunt fenomenali!

Alte Știri

Filmulețul cu rucărenii care a cucerit instant Internetul. Sunt fenomenali! Câțiva băieți dansatori au încins o horă în zăpadă. Asta de bucurie că a nins în localitatea lor natală, Rucăr. Așa ceva mai rar vezi în România. Îmbrăcați sumar, unii dintre ei în cămasă populară specifică zonei au dans la minus 8 grade.

CITEȘTE ȘI. Versatilele cizme maro – Trei idei stilistice pentru ţinutele de damă

Nici nu a mai contat gerul de afară de crăpa pietrele, bucuria a fost maximă.

CITEȘTE ȘI. E halucinant cu cât se vinde moneda de 50 bani! Cei care o au în casă, dau lovitura!

Filmulețul cu rucărenii care a cucerit instant Internetul. Sunt fenomenali!

CITEȘTE ȘI. Cele mai la modă. Ghidul care te ajută să ai în garderobă cele mai elegante haine de iarnă

Deci prima ninsoare de anul acesta a adus reacții savuroase în mediul online. Așa s-au bucurat rucărenii de primul strat de omăt așezat pe sol.

CITEȘTE ȘI. Cizmele peste genunchi – Cum le asortezi?

Tinerii dansatori au dansat cât i-au ținut picioarele. Imaginile care au devenit virale au fost surpinse de Andreea Chiru din Câmpulung.

Hei. Uite cum poți urmări știrile din canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Canalul de Whatsapp este un serviciu de difuzare cu cel mai ridicat nivel de confidențialitate. Aceasta începe cu protejarea informațiilor personale ale administratorilor și ale urmăritorilor. De asemenea, dacă urmăriți un canal, numărul dvs. de telefon nu va fi afișat administratorilor sau altor urmăritori. Este alegerea dvs. pe cine decideți să urmăriți și este o informație privată.

Scopul canalului este de a ne adresa unei audiențe mai mari, canalele nu sunt criptate integral în mod implicit.

Revenind la abonarea gratuită la canalul nostru de Whatsapp există 2 metode de a face acest lucru. Fie prin accesarea linkului AICI care duce direct la canal și apoi în dreapta sus există opțiunea Urmărește. Dacă dai un simplu click – Urmărește – se transformă în – Urmărești – și așa rămâi activ ca să primești știrile în canal, de la secțiunea Noutăți situată între Conversații și Apeluri.

Ultimele Știri

Jale mare. Acești pensionari trebuie să restituie banii de pe cardul de alimente și pensia socială

Jale mare. Acești pensionari trebuie să restituie banii de pe cardul de alimente și pensia socială. Alertă maximă. Pensionarii...

Alte știri din aceeași categorie