21.3 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Versatilele cizme maro – Trei idei stilistice pentru ţinutele de damă

Alte Știri

Cizmele maro, indiferent de textură, design sau calapod, nu vor întârzia niciodată să confere unei ţinute feminine un plus de rafinament şi stil. Culoarea plăcută deţine caracteristica de a se pierde într-o cromatică foarte provocatoare, dar şi de a fi punctul central într-un look predominat de tonuri neutre şi liniare. Mereu în trend şi întotdeauna uşor de inclus în outfit-ul feminin, cizmele maro nu trebuie să lipsescă din garderoba niciunei doamne care doreşte să îşi exprime abordarea stilistică prin personalitatea ţinutelor adoptate.

De ce să alegi accesorizarea cu cizme maro?

O pereche de cizme maro nu îşi va pierde niciodată unicitatea, rafinamentul pe care îl inspiră recomandându-le în foarte multe contexte stilistice. Fie că este vorba de cizme cu toc înalt, de un model din piele sau din piele întoarsă, că se preferă cizmele tip călărie sau cele cu toc mediu, atâta timp cât sunt alese inspirat, cizmele maro se pot include oricărui tip de look. O pereche de cizme maro cu toc înalt ne va inspira feminitate şi eleganţă, în timp ce un model cu talpă joasă şi accesorii îndrăzneţe, ne va vorbi despre confort şi libertate de mişcare.

Un look formal şi perechea de cizme maro

Potrivite perioadei de tranziţie a anului, cât şi sezonului rece, cizmele maro pot aduce o pată de culoare şi un plus de stil ţinutei tale formale pe care o abordezi atunci când mergi la birou sau când ai o întâlnire de afaceri. Vei crea un look plin de stil şi rafinament, în acelaşi timp comod şi plăcut, dacă alegi să porţi o fustă midi şi un sacou din stofă verde închis, alături de o cămaşă crem şi un paltonaş maro. Vei finaliza totul adăugând o pereche de cizme maro cu toc mediu, în tonalitatea paltonului, plus o geantă tip servietă cu un design cromatizat cu tente de maro, crem şi verde. Vei obţine un look formal, în acelaşi timp modern şi foarte rafinat.

Fii cool în ţinuta ta urban-casual!

Te-ai hotărât să petreci timp cu prietenii în oraş, vrei să ieşi la o sesiune de cumpărături sau te pregăteşti de o călătorie lungă cu maşina, atunci creează-ţi un outfit cât mai comod şi practic, în acelaşi timp modern, alegând să porţi o pereche de cizme maro din piele întoarsă, împreună cu o pereche de pantaloni strâmţi, o bluză imprimată şi un cojocel scurt. Dacă vrei să aduci un plus de feminitate look-ului tău, poţi înlocui cizmele din piele întoarsă, cu o pereche de cizme cu toc înalt. Adaugă un rucsac din piele, bijuterii generoase şi o eşarfă călduroasă.

Combină stiluri şi texturi!

Dacă vrei să pui o amprentă effortless outfit-ului tău, atunci alege să combini îndrăzneţ design-ul comod al unei perechi de cizme maro tip ciocate, cu o fustă lungă, din texturi vaporoase. Poartă o cămaşă accesorizată cu manşete generoase şi un guler voluminos, tuturor adăugându-le o vestă scurtă din blană. Nu uita de bijuterii, un pandantiv strălucitor şi cerceii mari cadrând foarte bine cu această abordare non-conformistă şi provocatoare. Finalizează totul adăugând o geantă de mână într-o formă asimetrică, mănuşi din piele şi o pălărie din stofă cu boruri mari. Această combinaţie între texturi şi stiluri diferite, punctată de perechea de cizme care inspiră confort, va conferi look-ului tău o notă personală şi unică.

Ultimele Știri

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal?

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal? Din 2018, încoace angajații...

Alte știri din aceeași categorie