24.6 C
Campulung Muscel
vineri, 19 iulie, 2024

Anunț important pentru angajatorii din Argeș. Au de încasat bani mulți!

Alte Știri

Anunț important pentru angajatorii din Argeș. Au de încasat bani mulți!  Ca urmare a suplimentării bugetului asigurărilor sociale de stat al ANOFM, angajatorii din judeţul Arges care au încheiat convenţii în anul 2022 cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Arges şi-au primit sumele restante pentru subvențiile acordate la angajarea diferitelor tipuri de șomeri.

CITEȘTE ȘI. LIDL a băgat la ofertă produse care se vând pe bandă rulantă

La data de 17 ianuarie 2024 toate sumele restante aferente convențiilor încheiate și neplătite de către AJOFM Arges pe parcursul anului 2022 au fost redirecţionate către conturile angajatorilor. Este vorba de suma de 1.904.737 lei, se arată în comunicatul de presă.

Anunț important pentru angajatorii din Argeș. Au de încasat bani mulți!

Până la data de 1 iulie 2024 vor fi puse în plată toate solicitările eligibile ale angajatorilor, înregistrate în anul 2023, pentru încheierea de convenţii în baza Legii nr. 76/2002, art. 80, respectiv art. 85, cu exceptia solicitarilor care au depasit termenul legal de 12 luni de la data angajarii somerilor.

CITEȘTE ȘI. Taxa care a înfuriat întreaga Românie. Categorii de concedii care vor fi impozitate cu 10%

Menţionăm că pentru cererile depuse în anul 2023, efortul financiar este de aproximativ 14.197.500 lei (pentru 12 luni). Banii sunt acordaţi angajatorilor în scopul sprijinirii angajării persoanelor fără un loc de muncă de peste 45 de ani, a tinerilor de până la 29 de ani, a persoanelor cu handicap, a absolvenţilor, a persoanelor care sunt unici întreţinători de familie, a şomerilor de lungă durată.

De asemenea, AJOFM Arges va continua apoi cu cererile angajatorilor depuse în acest an.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Un bărbat a fost mușcat de un urs la Rucăr

Ultimă oră. Un cioban de la o stână din Rucăr a fost mușcat de un urs. Bărbatul în vârstă...

Alte știri din aceeași categorie