11.1 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

Firmă din Norvegia cu un singur angajat caută victime, marcă românească

Alte Știri

Pe mai multe site-uri gratuite, specializate în locuri de muncă o firmă din Norvegia a căutat persoane din România cărora să le ceară bani, în schimbul unui loc de muncă. Iată cum suna anunţul publicat de curând pe NetJobs: ,,Căutăm persoane cu vârstele cuprinse între 18 şi 58 de ani pentru desfăşurarea muncilor agricole în Norvegia. Se oferă contract de muncă, cazare şi transport. Se percepe comision în avans şi se acceptă doar grupuri formate din ţară. Pentru informaţii sunaţi la telefon 00358.923.165.772 KLETT INDUSTRIER AS”. Imediat după ce Inspectoratele Teritoriale de Muncă din toată ţara au trimis comunicate de presă, cu informările primate de la Ambasada  României la Oslo, respectiv Ministerul Afacerilor Externe, anunţul a fost scos de pe site-urile unde a fost publicat.

ITM face public că anunţul este fals

După publicarea acestui anunţ, având în vedere informarea primită de la Ambasada  României la Oslo, respectiv Ministerul Afacerilor Externe, prin Inspecţia Muncii, Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş înştiinţează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în Norvegia cu privire la faptul că pe web site-uri româneşti cu acces gratuit, există  un anunţ fals în legătură cu o ofertă de locuri de muncă în Norvegia pentru firma KLETT INDUSTRIER AS. Totodată, dând curs unor astfel de oferte înşelătoare care vizează munca în străinătate, cetăţenii români naivi ar trebui să plătească sume importante unor intermediari. Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş recomandă persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă pentru Norvegia să nu dea curs acestei oferte de muncă, şi să acceseze web site-ul Ambasadei României la Oslo  în vederea obţinerii unor informaţii detaliate privind piaţa muncii în Norvegia. Potrivit informaţiilor furnizate de  Ambasada României la Oslo, societatea KLETT INDUSTRIER AS  are un singur angajat, a înregistrat pierderi în anul fiscal 2013 şi nu face angajări în prezent.

 

 

Ultimele Știri

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România? De la 1 ianuarie 2024, indemnizația socială pentru pensionari este...

Alte știri din aceeași categorie