11.7 C
Campulung Muscel
duminică, 26 mai, 2024

Primarul Berevoeştiului a asigurat muzica şi voia bună de ziua localităţii!

Alte Știri

Muzică şi voie bună la Berevoeşti când la sfârşitul săptămânii a fost sărbătorită ziua comunei. Evenimentul a fost organizat de primarul Bogdan Florin Proca pe stadionul din localitate, eveniment la care au fost prezente autorităţile locale şi judeţene. Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău a fost cel care a premiat cuplurile, ce au împlinit 50 de ani de căsnicie, tinerii care au împlinit vârsta de 18 ani, pentru că ei sunt mândria localităţii,  a mai premiat şi elevii şcolii gimnaziale Mihai Tican-Rumano şi pe cei care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile şcolare, dar şi pe cei care s-au remarcat pe plan sportiv.

 „Mă bucur că sunt alături de dumneavoastă în această zi importantă. Ofer primarului Bogdan Florin Proca o plachetă aniversară iar dumneavoastră vă urez să fiţi sănătoşi şi să vă bucuraţi de investiţiile pe care le facem în comună şi de cele pe care le vom realiza”, a precizat preşedintele CJ, Florin Tecău. După acest moment a continuat spectacolul, iar distracţia a fost susţinută de artişti iubiţi de publicul din Berevoeşti.

 

 

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie