26.8 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

NAŞUL unui consilier local îşi vinde vila, MONUMENT ISTORIC, cu un SFERT de milion de EURO!

Alte Știri

Data de 14 iunie a acestui an, a marcat nunta anului la Câmpulung, când un consilier local şi-a unit destinul de soţia sa, tot fost consilier local, cu multe mandate în portofoliu. Cei doi, Bogdan şi Iuliana David au fost cununaţi de familia oamenilor de afaceri Irene şi Cristian Dumitrescu. Tinerii au avut parte de cununia civilă, în curtea conacului naşului Cristian Dumitrescu, cel care de curând şi-a scos vila la vânzare la preţul de 250.000 euro. Nu este o vilă oarecare şi una care a fost declarată de curând monument istoric, avându-l ca arhitect pe D. Ionescu – Berechet (1896 – 1969). Cunoscut arhitect de mare originalitate si vastă creatie, D. Ionescu – Berechet după ce s-a stabilit la Câmpulung a realizat  aici numeroase edificii (Prefectura, Scoala Primară nr. 1, Liceul de fete, fosta Bancă), case particulare precum si palate social – culturale, mănăstiri, în Tară şi în străinătate.

Vila monument are 5 camere, o suprafaţă utilă de 250 metri pătraţi, o bucătărie, 3 băi, 2 balcoane, 1 terasă, teren arondat 250 metri pătraţi, construcţia casei fiind făcută în anul 1928. Casa are curent, apă, canalizare, gaz, telefon, sistem încălzire: termoficare, centrală proprie, sobă/teracotă, calorifere, acces la internet: cablu, wireless. Podelele sunt cu parchet, gresie, marmură, uşile interioare sunt din lemn, pereţii sunt cu faianţă şi vopsea lavabilă, ferestrele sunt cu PVC şi lemn, uşile de la intrare sunt cu lemn şi metal, grădina este amenajată, imobilul deţine supraveghere video. Vila monument se află la intrarea în oraşul Câmpulung, lângă biserica Fundeni. Pentru păstrarea valorii istorice au fost menţinute cele 4 sobe de teracotă (refăcute), parchetul de stejar, lustrele, o parte din mobilier etc.

 

.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie