1.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Fiţi atenţi la ce visaţi! În această noapte ne veghează SUPER LUNA!

Alte Știri
În noaptea de sâmbătă spre duminică, Luna va oferi un spectacol pe cer şi mai multă lumină decât în nopţile cu Lună Plină, iar asta pentru că va fi cu 14% mai mare şi cu 30% mai strălucioare. Este noaptea perfectă pentru a explora suprafaţa satelitului natural al Pământului folosind un telescop sau chiar cu ochiul liber: poţi vedea două cratere proeminente: Copernicus şi Tycho.

Zonele mai întunecate de pe Lună se numesc „maria“ (n.red. „mare“, la singular) şi reprezintă întinderi vaste de lavă de la vechile erupţii – cele mai mari dintre ele sunt vizibile şi cu ochiul liber. Astrologii susţin că SUPER LUNA din această seară ne pregăteşte o furtună emoţională de proporţii cu intuiţii, telepatie, călatorii imaginare şi sentimente de comuniune cu Universul. Iar cei mai influenţaţi de acest fenomen sunt nativii zodiei Peşti şi cei care au Ascendentul în zodia Peşti. Medicii însă ne atenţionează să fim foarte atenţi în această perioadă. ”Se spune că atunci când este Lună Plină creşte numărul de accidente, de crime, de tentative de suicid. De fiecare dată constatăm că este o corelaţie între acest ciclu lunar şi ceea ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi. Incidentele cresc într-adevăr cu 25 %. Sunt studii făcute despre acest fenomen. Orice psihiatru vă va spune că atunci când sunt astfel de manifestări cei cu labilităţi psihico-emoţionale sunt predispuşi la anumite reacţii particulare de tipul agresivitătii sau de tipul tentativelor suicidale. Cei care au nevoie de medicaţie psihiatrică trebuie urmăriţi foarte bine în această perioadă. La urgenţe, Nopţile cu Lună Plină sunt recunoscute ca fiind cele mai crâncene”, a declarat, dr. Tudor Ciohodaru. “Superluna” sau “Luna Roşie” va putea fi observată de cei pasionaţi de astronomie şi în data de 28 septembrie. Luna va părea mai mare ca de obicei şi de culoare puţin roşiatică. Numele de “Luna sângerie” este dat tuturor eclipselor lunare totale, având în vedere culoarea – un roşu portocaliu – pe care o capătă satelitul natural al Terrei în momentul în care trece prin umbra Pământului.

Trebuie să fiţi atenţi la visele pe care le veţi avea în această noapte, pentru că acestea pot conţine mesaje criptate cu înţelepciune divină. În această noapte puteţi primi informaţii preţioase care vă vor ajuta să intraţi în posesia unor Adevăruri, să vă găsiţi Calea în Viaţă, să luaţi decizii importante pentru viitor. Este recomandat când vă treziţi, dacă doriţi să vă reamintiţi visul să nu vă uitaţi la lumina zilei şi înainte de a vă da jos din pat, să mai rămâneţi cel puţin 15 minute pe partea stângă!

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie