a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

11.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 22 martie, 2023

Fiul lui Ciolacu se iubește cu o câmpulungeancă superbă

Alte Știri

Fiul lui Ciolacu se iubește cu o câmpulungeancă superbă. Filip și Alexandra sunt de mai mulți ani împreună. S-au cunoscut la facultate la Constanța. Amândoi sunt viitori medici.

O tânără din Câmpulung, a „furat”, inima unui domn al cărui tata este foarte cunoscut. Este vorba despre nimeni altul decât Filip Ciolacu, fiul primului om al PSD, Marcel Ciolacu.

Politicianul a făcut o postare de ziua fiului său, în care scria următoarele:

„Să-și facă o familie mare și frumoasă și să fie unul dintre milioanele de tineri care vor schimba România într-o țară modernă, prosperă și mult mai curată.

La mulți ani, Filip! Sunt mândru de tine și de realizările tale și îți voi fi întotdeauna alături!”.

În fotografie, politicianul apare alături de Filip şi de  frumoasa domnişoară. Tânăra nu este altcineva decât Alexandra Constantinescu.

Fiul lui Ciolacu se iubește cu o câmpulungeancă superbă

Frumuseţea care i-a “răpit pe viață” inima lui Filip este din Câmpulung, iar mama ei este foarte cunoscută în urbe. Doamna este cadru medical la UPU Câmpulung, Serinela P.

“Nu am ştiut că este musceleancă, dar cu siguranţă, este foarte frumoasă, are trăsăturile mamei ei, mă bucur că frumuseţea muscelencelor, răpeşte inimile bărbaţilor din toată ţara.

Cu asta chiar ne putem lăuda! Adelina Pestriţu este tot de la Câmpulung, aţi văzut de frumoasă e şi ea, şi mai avem şi fotomodele, mai sunt femei care au pus pe jar bărbaţii”, spune Irina V. din Câmpulung.

“Am văzut postarea domnului Marcel Ciolacu, am văzut fata, dar nu am ştiut că este de la noi de aici. Cu atât mai mult mă bucur să văd că o fată din Muscel, este alături de fiul domnului preşedinte. Felicitări domnişoară!”, spune Mihai G. din Câmpulung.

Aşadar, frumoasa Alexandra C., fiica Serinelei P., este viitoarea noră a lui Marcel Ciolacu.

 

Ultimele Știri

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat. De-a lungul timpului, majoritatea...

Alte știri din aceeași categorie