a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 26 martie, 2023

Focar de infecție în autogara Câmpulung

Alte Știri

Focar de infecție în autogara Câmpulung. VIDEO. Este vorba despre Autogara Montana din orașul de la poalele Mateiașului.

Adevărat focar de infecție…S-a împlinit un an de când primăria Câmpulung a eliberat un certificat de urbanism. Adică autogara să se transforme. Certificatul de urbanism are ca obiect construire magazin Penny Market.

Focar de infecție în autogara Câmpulung

Dar și magazine cu produse din carne și brânzeturi, totem publicitar, acces auto și parcare, act inițial al apariției unui nou supermarket în municipiu.

Și sunt destule în Câmpulung, de la Kaufland și Lidl la Profi și Carrefour. Iar Penny se va afla la al doilea magazin, unul fiind deschis deja.

Locația noului supermarket este cea în care acum se află autogara Montana. Numai că nu este nicio mișcare. Pandemia bat-o vina, acum Războiul și Cutremurul din Turcia.

Terenul și clădirea au făcut obiectul mai multor tranzacții de-a lungul timpului, după ce o parte a acțiunilor firmei de transport a fost cesionată către Atlassib.

Focar de infecție în autogara Câmpulung

Iar una dintre ofertele de vânzare s-a ridicat la aproape un milion de euro. Inițial, Montana SA a fost privatizată prin Asociația Salariaților, care a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Fondul Proprietății de Stat.

Revenind la autogară, se poate vedea și în filmuleț este o mizerie de nedescris în cuvinte. Peste tot cum îți arunci privirea. Asfaltul din jurul clădirii este ciuruit. Navetiștii aruncă gunoaie peste tot, dar nimeni nu le strânge. Nu există toalete publice. Sunt niște improvizații dar și ele sunt lovite de vremuri. Fără cuvinte!

Ultimele Știri

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă. Conform anunțului publicat de ANAF, pe lista...

Alte știri din aceeași categorie