-3.2 C
Campulung Muscel
joi, 30 noiembrie, 2023

Flagrant la Curtea de Argeş! Au vândut droguri poliţiştilor…

Alte Știri

Pe data de 17 mai, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au depistat, în flagrant delict, pe raza municipiului Curtea de Argeș, doi bărbați, de 22, respectiv 23 de ani, în timp ce ar fi comercializat droguri de mare risc.

În cursul zilei de 17mai a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, au efectuat o activitate de prindere în flagrant delict, în Curtea de Argeș, fiind depistați doi bărbați, care ar fi oferit spre vânzare 120 de comprimate, susceptibile a fi droguri de mare risc.

De asemenea, asupra celor doi, au mai fost descoperite alte 295 de comprimate de MDMA, 80 de grame de substanță cristalină, susceptibilă a fi drog de mare risc, 50 de grame de amfetamină, telefoane mobile și două grindere.

Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2020 – până în prezent, bărbații în cauză ar fi comercializat, pe raza județului Argeș, droguri de risc și droguri de mare risc.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că unul dintre aceștia figura în carantină, din data de 10 mai a.c.

Persoanele au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Pitești, iar, după administrarea probatoriului, au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate Tribunalului Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Ultimele Știri

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie.  Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an...

Alte știri din aceeași categorie