18 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Fostul preot Daniel Balaş susţine teoria reîncarnării şi vine cu dovezi în sprijinul acesteia

Alte Știri

Fostul preot Daniel Balaş susţine teoria reîncarnării şi vine cu dovezi în sprijinul acesteia. Mai mult, fostul părinte atarge atenţia asupra faptului că, la un moment dat, a existat un capitol despre Reîncarnare în Biblie, dar acesta a fost eliminat de împăraţii Iustinian şi Teodora.

Daniel Balaş despre reîncarnare

Daniel Balaş susţine că Reîncarnarea a fost eliminată din Biblie mai cu seamă la dorinţa Teodorei, care, deşi săvârşise multe crime, îşi dorea cu disperare să fie divinizată de popor. În capitolul Reîncarnarea ar fi stat scris că cel ce a săvârşit crime împotriva aproapelui se va reîncarna ca să-şi ispăşească pedeapsa.

Totodată, fostul preot atrage atenţia asupra faptului că cel care neagă reîncarnarea crede într-un Dumnezeu extrem de nedrept.

Reîncarnarea sau renaşterea, aşa cum mai este cunoscută, adevărul pe care Biserica îl ţine ascuns de secole pentru a putea manipula omenirea şi a o supune unor reguli scornite de ei. Biserica ne prezintă un Dumnezeu aspru, mânios, pedepsitor, care tot timpul e indispus, care abia aşteaptă să greşeşti cu ceva ca să te pedepsească, iar la sfârşitul vieţii, dacă nu ţii canoanele, te va pedepsi o veşnicie în iad.

Tainele reîncarnării au rămas taine pentru oamenii care nu au vrut să cunoască realitatea. Mulţi merg după sloganul: Crede şi nu cerceta. Biblia a fost modificată în anul 553 de împăratul Iustinian şi împărăteasa Teodora, atunci când au convocat consiliul cu papa şi episcopii şi le-au cerut să scoată din Scriptură tot ce ţine de reîncarnare. Clericii au încercat să se opună cumva, dar cei doi împăraţi au asasinat doi papi şi câţiva episcopi, fără a mai pune la socoteală şi preoţii.

Atunci, ceilalţi reprezentanţi ai Bisericii, morţi de frică, semnează şi votează tot ce ordonă teribilul cuplu imperial.Teodora, până să ajungă pe tron, a practicat prostituţia. Mai grav, omorâse foarte multă lume, iar asta o neliniştea pentru că în Reîncarnare scria aşa: Cine şi-a omorât aproapele ca trebui să se reîncarneze pentru a-şi plăti crimele, iar Teodora avea mâinile pătate de sânge, iar ea dorea să fie divinizată. Biserica s-a suspus repede şi a executat ordinele mai-marilor. Biserica ne spune că, după această perioadă de vieţuire pe pământ, vom merge în iad sau în Rai, depinde cum am trăit viaţa. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie