a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Furtuna Larisa a ajuns și în târgul de weekend din Lerești

Alte Știri

Furtuna Larisa a ajuns și în târgul de weekend din Lerești. Acesta este luat în fiecare sâmbătă cu asalt de mii de cumpărători. În acest weekend se pare că lucrurile nu au stat chiar așa. Probabil cei mai mulți s-au rezumat la cumpărăturile online.

Furtuna Larisa a ajuns și în târgul de weekend din Lerești

Furtuna Larisa a lovit și aici. Comercianții nu au putut să își expună marfa din cauza ploii și vântului. Clienții nici ei nu și-au făcut apariția în număr mare cum se întâmpla în fiecare sâmbătă.

Târgul săptămânal din Lerești se întinde pe o suprafață foarte mare iar aici vin comercianți cu tot felul de produse de la haine noi și second hand, până la electrocasnice, unelte, alimente, mici, pastramă și gogoși. Putem spune că este o miniatură a târgului din Craiova cel care a ajuns cunoscut în toată țara.

La primele ore ale dimineții nu este loc să arunci un ac în târgul din Lerești pentru că spun cumpărătorii lucrurile de valoare se vând dimineața nu la spartul târgului, aceștia preferând prețuri chiar mai piperate pentru produse de calitate.

Prima piață din județ care se învârte după soare a fost construită de la zero în Lerești

Prima piață din județ care se învârte după soare a fost construită de la zero în Lerești. Este proiectul de suflet al primarului Marian Toader, piața fiind construită din bani de la bugetul local și de la Consiliul Județean Argeș.

Valoarea execuției fiind de aproape 2 milioane de lei. Piața are o suprafață totală construită de 544 metri pătrați distribuită în mai multe spații destinate legumelor și fructelor, produselor din pește, produselor lactate, produselor din carne, etc. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie