6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

Gheaţa i-a adus sfârşitul! A căzut în fântână şi s-a înecat!

Alte Știri

În comuna Poienarii de Muscel, în această seară, un bărbat de 64 de ani şi-a găsit sfârşitul înecat într-un puţ situat în satul Jugur, la capătul drumului ce ducea către mină.

Bărbatul, era despărţit de ani buni de soţie. Acum era văcar. Împreună cu un alt bărbat, avea grijă de nişte animale care se află undeva la limita cu pădurea. Bărbatul, se pare că venise să ia apă potabilă, probabil pentru animale. Era singur. A aruncat găleata în fântână şi probabil s-a aplecat să o ridice atunci când o ridicase plină. Acela se pare ca a fost momentul cu ghinion, pentru că acesta a alunecat pe gheaţa de lângă puţ şi a picat cu capul în jos în apa rece ca gheaţa. A fost zărit de un localnic care în cele din urma a reuşit să îl scoată din apă. ”Era picat cu capul în jos, în apă. Era doar un picior afară. Era încălţat cuu cisme de cauciuc, alea or fi alunecat.. L-am scos cu greu, după vreo 10 minute. Am încercat eu să îl resuscitez. După circa 20 de minute a ajuns ambulanţa. L-au urcat în ambulanţa şi l-au resuscitat cred că încă 30 de minute. Apoi au plecat cu el la oraş la spital”, spune bărbatul care a tras victim din puţ.

Ambulanţa l-a luat pe bărbatul de 64 de ani şi a plecat cu el spre UPU Câmpulung. Cadrele medicale de pe ambulanţă erau sceptice în ceea ce priveşte şansele bărbatului. Ajuns la UPU, acesta a fost resuscitat, însă după circa o oră a fost declarat decesul acestuia. Trupul neînsufleţit a fost transferat la Laboratorul de Tanatologie din Câmpulung unde I se va efectua necropsia în vederea stabilirii exacte a cauzei decesului.

Poliţiştii au deschis în acest caz un doasr de cercetare, urmând să stabilească ce anume s-a întâmplat, cum şi-a găsit bărbatul sfârşitul.

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie