17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Gigantul Dedeman face angajări. Zeci de locuri de muncă sunt disponibile

Alte Știri

Gigantul Dedeman face angajări. Zeci de locuri de muncă sunt disponibile. Salariul net pleacă de la 5000 de lei pentru aceste posturi. Românii care își caută un nou loc de muncă în perioada aceasta trebuie să știe că gigantul Dedeman, fondat de frații Dragoș și Adrian Pavăl, face angajări la noi în țară, iar salariile sunt decente.

Pentru cele mai multe posturi, nu este necesară experiența. Pentru altele, însă, viitorii angajați trebuie să îndeplinească unele criterii obligatorii.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

De exemplu, cei care sunt interesați să aplice pentru postul de Consultant vânzări trebuie să știe că experiența reprezintă un avantaj, însă nu este un criteriu obligatoriu.

Gigantul Dedeman face angajări. Zeci de locuri de muncă sunt disponibile

Cei care aplică pentru acest post trebuie să fie orientați spre oameni, să aibă bune abilități de comunicare și să dea dovadă de responsabilitate și implicare. Este important de menționat că e nevoie de disponibilitate la efort fizic, precum și la ture de weekend.

Salariul pentru acest post poate fi, pentru cei care au experiență în domeniu, de 5000 de lei pe lună. La acesta se adaugă și un bonus lunar, care poate varia, precum și tichete de masă. Viitori angajați vor avea și alte beneficii, potrivit anunțului postat pe o platformă de recrutare.

CITEȘTE ȘI. Angajări pe bandă rulantă la LIDL. Salariu de peste 1000 de euro, plus tichete de masă, sporuri şi prime de Paşte

Se fac angajări în Miercurea Ciuc. În București sunt disponibile posturi de Consultant vânzări pentru raioanele instalații termice, respectiv grădină.

De asemenea, se fac angajări și pentru postul de Șef de raion, în Buzău. Este important ca viitorul angajat să aibă experiență în coordonarea unei echipe, dar nu este o cerință obligatorie.

CITEȘTE ȘI. Cât este rata pe lună la noul model DUSTER în anul 2024. Sunt și pachete super avantajoase

Cunoștințele despre materiale de construcții sunt, de asemenea, apreciate. În schimb, este obligatoriu ca cei care vor ocupa poziția de Șef raion să aibă cunoștințe de operare PC. Sunt necesare studiile medii finalizate,

Pentru acest post, salariul începe de la 5000 de lei net. La acest salariu se mai adaugă și un bonus lunar, precum și tichetele de masă,. Mai există, de asemenea, și un bonus anual.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie