5.4 C
Campulung Muscel
joi, 18 aprilie, 2024

Cât este rata pe lună la noul model DUSTER în anul 2024. Sunt și pachete super avantajoase

Alte Știri

Cât este rata pe lună la noul model DUSTER în anul 2024. Sunt și pachete super avantajoase. Te-ai întrebat câți bani plătești lunar pentru un model Dacia Duster în 2024, dacă îl cumperi în leasing pe 5 ani? Iată cât este rata în fiecare lună, dar și ce mai trebuie să știi dacă vrei să faci o astfel de achiziție.

Dacia Duster poate fi mașina perfectă pentru familie și nu numai. Puțini sunt însă cei care o pot cumpăra cash. Prețul este unul destul de mare, astfel că o metodă avantajoasă o reprezintă achiziționarea în leasing.

Și totuși cât costă un model Dacia Duster în 2024 și câți bani plătești lunar dacă îl cumperi în leasing pe 5 ani? Depinde în primul rând ce pachet alegi. De altfel, acesta face diferența la plata lunară.

Cât este rata pe lună la noul model DUSTER în anul 2024. Sunt și pachete super avantajoase

Dacia Duster Extreme TCE 150 EDC 2024, spre exemplu, costă 22.800 de euro, cu TVA inclus. Dacă nu ai însă această sumă, află câți bani plătești lunar dacă alegi să cumperi acest model în leasing pe 5 ani.

Există trei pachete oferite de cei de la Dacia, unul de 3 ani, iar alte două pentru 5 ani. Iar diferența de preț poate fi chiar și de câteva sute de lei. Pe de altă parte, clienții se bucură de anumite avantaje.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Cum arată noul DUSTER din 2024 care se vinde sub 20.000 de euro și chiar e WOW

Începem cu Dacia Avantaj. De altfel, conform informațiilor de pe site-ul Dacia, aceasta este cea mai populară alegere în rândul clienților. Câți bani plătești lunar pentru un model Dacia Duster în 2024, dacă îl cumperi în leasing pe 5 ani?

Cu pachetul Dacia Avantaj, rata lunară este de 1.359 de lei. Iar la această sumă sunt incluse reviziile pe 5 ani, asistența rutieră, dar și garanția pe 5 ani. De asemenea, dobânda este una fixă de 8,9%.

CITEȘTE ȘI. WOW. Cum arată Dacia Sandero Cabriolet. Când își va face apariția pe piața auto? VIDEO

Totuși, trebuie să ai un avans. Este vorba despre suma de 28.069 lei, adică în jur de 5.500 de euro din prețul total. Mergem mai departe la cel de-al doilea pachet, Dacia All Inclusive, care de altfel este și mai scump.

CITEȘTE ȘI. Noul SUV incognito de la RENAULT. I-a fost dezvăluit numele. E pentru o grande familia

Câți bani plătești lunar pentru un model Dacia Duster în 2024, dacă îl cumperi în leasing pe 5 ani pentru acest pachet? În acest caz, rata lunară este una fixă de 1.992 de lei, cu peste 500 de lei mai mult față de Dacia Avantaj.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. O mașină după care întorci capul pe stradă. Docevita 500. E o bijuterie pe patru roți

Ce este inclus în acest pachet? Dacia le promite clienților 5 ani fără griji. De asemenea, clienții se bucură de revizii, asistență gratuită, dar și garanție timp de 5 ani de zile, la fel ca și la Dacia Avantaj.

Ultimele Știri

Decizie obligatorie pentru toți proprietarii de apartamente

Decizie obligatorie pentru toți proprietarii de apartamente. Proprietarii de apartamente și de case sunt obligați, prin lege, să încheie...

Alte știri din aceeași categorie