4.9 C
Campulung Muscel
duminică, 21 aprilie, 2024

Decizie zguduitoare a constructorului de la Uzina din Mioveni. Ce se va întâmpla cu 3 modele DACIA

Alte Știri

Decizie zguduitoare a constructorului de la Uzina din Mioveni. Ce se va întâmpla cu 3 modele DACIA. Producătorul autohton anunță o serie de modificări pentru gama sa de modele. Aceste actualizări sunt destinate celor patru modele: Logan, Sandero, Sandero Stepway și Jogger.

Mașinile primesc acum mai multe sisteme de siguranță standard și beneficiază de unele modificări estetice. Aceste schimbări au fost implementate odată cu trecerea la noile norme europene de siguranță GSR2 (Global Safety Regulation 2), conform ProMotor.ro.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. O mașină după care întorci capul pe stradă. Docevita 500. E o bijuterie pe patru roți

Dacia aduce modificări semnificative pentru trei modele din gama sa. Logan, Sandero, Sandero Stepway și Jogger beneficiază de o serie de sisteme de siguranță noi și câteva ajustări estetice în cadrul unei actualizări recente.

Decizie zguduitoare a constructorului de la Uzina din Mioveni. Ce se va întâmpla cu 3 modele DACIA

Astfel, Sandero va fi acum disponibil într-un nou nivel de echipare numit Journey, echivalentul echipării Extreme, care era disponibilă anterior pe Sandero Stepway. Dacia Sandero, în varianta echipată cu Journey, oferă acum în mod standard următoarele dotări: antenă tip aripă de rechin, jante din aliaj Randia, ornamente pentru pragurile interioare, cameră de marșarier, suport detașabil pentru smartphone și organizator pentru portbagaj.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

CITEȘTE ȘI. WOW. Cum arată Dacia Sandero Cabriolet. Când își va face apariția pe piața auto? VIDEO

De asemenea, Logan și Sandero primesc modele noi de jante Flexwheel, denumite Atara, în timp ce modelele Jogger și Sandero sunt echipate cu roți Flexwheel Atara Dark, disponibile în două nuanțe. Noua gamă de jante din aliaj Randia și Randia Dark va fi disponibilă în funcție de model.

CITEȘTE ȘI. Răsturnare de situație. Ce se va întâmpla cu programul RABLA

Dacia anunță că nuanța Beige Safari va deveni exclusivă pentru modelul Sandero Stepway. De asemenea, nuanța Gris Schiste, anterior disponibilă doar pe Jogger, și nuanța Cedar Green de pe versiunile Extreme, sunt acum disponibile pe toate modelele din gamă.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Cum arată noul DUSTER din 2024 care se vinde sub 20.000 de euro și chiar e WOW

În ceea ce privește echipamentele, Dacia aduce schimbări semnificative. Astfel, toate mașinile primesc acum un sistem de înregistrare a datelor în caz de accident și posibilitatea de instalare a dispozitivului de antidemaraj etilometric, care va împiedica pornirea motorului în cazul detectării alcoolului în aerul expirat de șofer.

CITEȘTE ȘI. Noul SUV incognito de la RENAULT. I-a fost dezvăluit numele. E pentru o grande familia

Printre alte sisteme incluse standard acum în gama Dacia se numără: sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație, cu alertă pentru depășirea vitezei legale, alertă la schimbarea benzii de circulație, asistență la menținerea benzii de circulație, sistem de supraveghere a atenției șoferului, asistență la parcarea cu spatele, senzori de lumină și ploaie, frânare automată de urgență cu funcție de detectare a pietonilor și bicicliștilor, și semnalizarea frânării de urgență.

CITEȘTE ȘI. Dezastru la vânzarea unui mașini. Ce e obligatoriu să facă cumpărătorul

De asemenea, mașinile primesc acum un port de încărcare USB-C în partea din față. Ca opțiune, prin intermediul pachetului Comfort, un astfel de port va fi instalat și pentru pasagerii din spate.

 

Ultimele Știri

Premierul Marcel Ciolacu, din țările Arabe a ajuns direct în Argeș!

Premierul Marcel Ciolacu, din țările Arabe a ajuns direct în Argeș. A venit însoțit de Mihai Tudose, Gabriela Firea,...

Alte știri din aceeași categorie