a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.3 C
Campulung Muscel
joi, 23 martie, 2023

Grea Istoria! Mai mișto TikTok-ul

Alte Știri

Grea Istoria! Mai mișto TikTok-ul. În urmă cu puțin timp, peste 60 de elevi ai Liceului Teoretic Dan Barbilian, au primit vizita Principelui Nicolae, nepotul Regelui Mihai.

Profesorul de Istorie, Nicolae Zaharia i-a introdus pe cei prezenți în istoria României. Un discurs foarte interesant, trebuie să recunoaștem.

Dar cum Istoria este plictisitoare, din mână în mână printre elevi s-au plimbat albume foto și tablouri cu Regina Maria, Regele Mihai, rudele Principelui Nicolae.

Grea Istoria! Mai mișto TikTok-ul

Greu, atunci când nu prea știi Istorie. Mulți elevi au refuzat acest lucru. În mâna lor a ajuns și o sabie, cică originală. Ideea este că elevii nu au ratat fotografiile pentru social media. Sunt cool!

Sabia este de ofițer de prin anii 1940 fiind una de ceremonie.

Elevele olimpice la Istorie au ținut câte un discurs de vreo 10 minute. S-au pregătit temeinic pentru această întâlnire.

Alteța sa, Principele Nicolae are un proiect pe care dorește să îl implementeze prin scoli. Și anume Istoria Regalității altfel. Într-o română cu accentele altei limbi, Nicolae a încercat să facă întâlnirea cu elevii mult mai interactivă. Regele Mihai a fost altceva în viața lui, a fost un protocol acasă, spune Nicolae.

Revenim cu mai multe informații. Principele Nicolae va ajunge astăzi și la Colegiul Național Pedagogic Carol I.

Ultimele Știri

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții. Un piteștean, care a vrut...

Alte știri din aceeași categorie