a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 26 martie, 2023

EROII ZILEI. Salvatorii români în Turcia

Alte Știri

EROII ZILEI. Salvatorii români în Turcia. Echipa de sprijin din România este formată din personal specializat de căutare-salvare RO-USAR, medici și asistenți SMURD.  Personal cu echipe canine din cadrul Clubul Câinilor Utilitari. Toți aceștia au ajuns în provincia Hatay, într-o localitate apropiată orașului Antakia.

CITEȘTE ȘI. Dezastrul în imagini. Pagube uriașe produse de seism

Aceasta este prima zonă pe care autoritățile turce, respectiv Autoritatea pentru Gestionarea Dezastrelor și a Situațiilor de Urgență – AFAD, cu responsabilități clare în gestionarea situației generate de cutremure au ales-o pentru echipa din România.

EROII ZILEI. Salvatorii români în Turcia

Salvatorii români au început să construiască baza de operații, concomitent, pregătindu-se primul schimb pentru începerea misiunii de sprijin.

Totodată, în această dimineață, înainte de a începe deplasarea către locația bazei de operații stabilite de AFAD, o echipă formată dintr-un ofițer și 2 subofițeri cu 2 câini de căutare-salvare au executat o misiune de recunoaștere în teren, împreună cu o echipă din Turcia, la o zonă rezidențială afectată de cutremur.

EROII ZILEI. Salvatorii români în Turcia

Reamintim faptul că salvatorii români se află în permanentă legătură cu autoritățile turce, reprezentanții AFAD fiind cei direct responsabili în a desemna zona de acțiune și intervenție a echipelor venite în sprijin.

Jurnal de intervenție – Ziua 1.

Ultimele Știri

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă. Conform anunțului publicat de ANAF, pe lista...

Alte știri din aceeași categorie