-3.2 C
Campulung Muscel
joi, 30 noiembrie, 2023

Hiuhuuuu. Ne facem bagajele pentru o nouă minivacanță

Alte Știri

Hiuhuuuu. Ne facem bagajele pentru o nouă minivacanță.

Elevii și bugetarii vor avea cinci zile libere la începutul lunii iunie. Guvernul a decis să facă punte între Ziua Internațională a Copilului și Rusalii, astfel că românii se vor bucura de o minivacanță în perioada 1-5 iunie, inclusiv.

Salariații din mediul privat vor beneficia de ziua liberă de 1 iunie indiferent dacă sunt părinți sau nu. Deși s-a creat o punte între Ziua Copilului și Rusalii, în unele sectoare ziua de vineri, 2 iunie, este lucrătoare.

Hiuhuuuu. Ne facem bagajele pentru o nouă minivacanță

În această categorie intră și poștașii. Șeful Casei Naționale de Pensii a dat asigurări pensionarilor că își vor primi banii la timp, asta pentru că Poșta Română va lucra pe 2 iunie.

„Noi avem convenție încheiată între CNPP (Casa Națională de Pensii Publice n.r.) și Compania Națională Poșta Română în care sunt stipulați foarte clar termenii atât de plată, cât și de distribuire a pensiilor. Este o problemă la sfârșitul lunii mai și începutul lunii iunie privind acele zile libere.

Am vorbit personal cu șeful companiei Poșta Română. Ei vor lucra pe 2 iunie, vineri. Am primit asigurări că vor începe să distribuie pensiile pe 2 iunie pentru acei beneficiari care au ales ca plata prin mandat poștal, urmând ca după data de 6 să intrăm program normal”, a declarat șeful Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, în urmă cu aproximativ o săptămână.

Ultimele Știri

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie.  Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an...

Alte știri din aceeași categorie