9.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

Hmmm, tu știi cât e pe bune, viteza minimă de deplasare în localitate, pentru șoferi în anul 2024?

Alte Știri

Hmmm, tu știi cât e pe bune, viteza minimă de deplasare în localitate, pentru șoferi în anul 2024? Pe toate drumurile din România, există o limită maximă de viteză impusă pentru deplasare. Cu toate acestea, se pune întrebarea despre viteza minimă de deplasare în localitate și cum sunt penalizați șoferii care circulă cu prea puțină viteză.

CITEȘTE ȘI. A fost anunțată data când intră banii pe cardurile sociale pentru alimente în luna aprilie

Pe autostrăzi și drumuri expres, viteza maximă de deplasare este de 130 km/h. Această limită se aplică strict pe autostrăzi, în timp ce pe celelalte tipuri de drumuri variază între 30 km/h și 120 km/h.

Hmmm, tu știi cât e pe bune, viteza minimă de deplasare în localitate, pentru șoferi în anul 2024?

Cu privire la viteza minimă pe autostradă și drumuri expres, legislația prevede că vehiculele care nu pot atinge o viteză minimă de 50 km/h nu au voie să circule pe aceste drumuri.

CITEȘTE ȘI. Se dau noi tichete de masă și zile libere. Cine sunt românii norocoși

Cu toate acestea, acest prag nu reprezintă o viteză minimă de deplasare. Ci mai degrabă o restricție privind accesul pentru vehiculele lente. Cum ar fi tractoarele, mopedele/scuterele sau vehiculele cu o viteză maximă construită de până la 49 km/h.

CITEȘTE ȘI. Ne trebuie telefoane super șmechere! Vom avea buletinele de identitate pe ele. Adio, în portofel și altele

Prin urmare, nu există o viteză minimă de deplasare pe aceste drumuri, permițând șoferilor să circule chiar și cu viteză redusă, cum ar fi 20 km/h, cu condiția să nu depășească limita maximă impusă.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie