4.1 C
Campulung Muscel
luni, 11 decembrie, 2023

Holcim ajută copiii instituţionalizaţi din România!

Alte Știri

Holcim România a derulat permanent programe pentru sprijinirea copiilor instituţionalizaţi, iar reprezentanţii fabricii de la poalele Mateiaşului, au fost permanent alături de musceleni. Şi acum Holcim România derulează un proiect interesant, din fiecare sac de ciment StructoPlus, un kilogram se duce pentru a li se construi case de tip familial copiilor instituţionalizaţi.

Hope and Homes for Children și Holcim România au încheiat un parteneriat pentru susținerea copiilor din orfelinatele din România și vor construi, până la finalul anului 2018, case de tip familial. În aceste case, copiii și tinerii au șansa de a trăi într-un mediu cât mai apropiat de cel familial, primesc îngrijire, educație, sprijin emoțional și consiliere pentru dezvoltarea deprinderilor necesare unui trai independent. Parteneriatul debutează prin campania “Construiește o casă, dăruiește o acasă!”, compania direcționând către fundație contravaloarea unui kilogram de ciment pentru fiecare sac de ciment StructoPlus vândut. Sub sloganul “Casa din casă”, campania se derulează la nivel național, în perioada 3 iulie — 30 septembrie 2017.

“Lucrurile mari se fac prin multe gesturi mici. Dacă vi se pare că un kilogram de ciment nu poate face cine știe ce diferență, atunci gândiți-vă mai bine: kilogram cu kilogram, Holcim reușește să schimbe viața copiilor care se vor bucura de un mediu familial în casele pe care le facem împreună. Zi de zi, copiii suferă în jurul nostru, dar punând umărul fiecare dintre noi, puțin câte puțin, le redăm copilăria. Ce lucru mai mare decât acesta am putea face?”, a declarat Ștefan Dărăbuș, director regional pentru Europa Centrală și de Sud în cadrul Hope and Homes for Children pentru Agerpres.

Ultimele Știri

Ce le-a pregătit LIDL celor cu dare de mână. Se adresează tuturor românilor

Ce le-a pregătit LIDL celor cu dare de mână. Se adresează tuturor românilor. Lidl România continuă să sprijine persoanele...

Alte știri din aceeași categorie