11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

Holcim România a instruit gratuit 400 de zidari-tencuitori prin programul Şcoala Zidarilor

Alte Știri

Holcim România a lansat oficial programul Şcoala Zidarilor, după doi ani de sesiuni-pilot organizate în întreaga ţară în care au fost pregătiţi circa 400 de zidari-tencuitori.

Lansarea a fost realizată la Casa Universitarilor din Bucureşti, în prezenţa lui Codrin Scutaru, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Muncii Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice. Cu această ocazie, jurnaliştii şi bloggerii prezenţi la eveniment au fost implicaţi în construcţia demonstrativă a unei case. Pentru fiecare bloc de BCA zidit, Holcim România a donat câte 50 de euro. Suma strânsă a fost triplată de Holcim, ajungând la 10.000 de euro. Aceşti bani vor fi investiţi, în perioada imediat următoare, în reabilitarea unui teren de sport al unei şcoli din România, în urma unui concurs ce va fi lansat pe pagina de Facebook Holcim România-https://www.facebook.com/holcimromania.

Şcoala Zidarilor este un program profesional de instruire gratuit, care a fost special gândit şi dezvoltat pentru meseriaşii zidari ce doresc o specializare în domeniu şi vor să fie la curent cu cele mai noi tehnici de construcţie şi cele mai bune materiale folosite în zidărie.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie