10.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

PNL: Tribunalul Argeş a demascat tentativa de fraudă a şefilor PSD

Alte Știri

Pe 15 mai 2014, Tribunalul Argeş a admis contestaţia formulată de Filiala Argeş a Partidului Naţional Liberal referitoare la ilegalitatea hotărârilor Biroului Judeţean de Circumscripţie Argeş privind completarea birourilor electorale ale secţiilor de votare la alegerile locale parţiale pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

Astfel, Tribunalul Argeş a decis că birourile electorale ale secţiilor de votare se vor completa cu reprezentanţii Alianţei PSD-UNPR-PC, PNL şi PDL, infirmând dorinţele personale ale capilor PSD ca fiecare partid ce compune alianţa să aibă reprezentanţi. ,,PNL Argeş a înţeles foarte clar că miza alegerilor locale parţiale este uriaşă pentru liderii social-democraţi, dar tentativa aceasta mârşavă de a deţine controlul absolut în Biroul Judeţean de Circumscripţie şi în birourile secţiilor de vot ne revoltă şi ne întăresc convingerea că doresc să fure voturi la alegerile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş.

Aceste tertipuri gândite cu măiestrie de creiere politice formate pe vremea fostei securităţi arată o frică teribilă de ceea ce s-ar putea întâmpla pe 25 mai 2014. Aceşti oameni, care au condus judeţul Argeş timp de 25 de ani fără să facă nimic concret, se folosesc de însemne ce nu le aparţin, vor să fraudeze alegerile, mint fără să clipească, manipulează opinia publică prin articole mincinoase în mass-media…

Le solicităm public să înceteze să mai practice astfel de manipulări! Ar trebui să prezinte raportul de activitate după un sfert de veac în care au condus judeţul Argeş. Cetăţenii acestui judeţ merită să fie informaţi pe cine au votat în tot acest timp şi ei vor decide, pe 25 mai, cui vor mai da votul şi suntem convinşi că sunt scârbiţi de oameni mincinoşi şi manipulatori”, a declarat preşedintele PNL Argeş, Ion Popa.

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie