10.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP: Află ce noroc ai în carieră şi la bani în anul 2015!

Alte Știri

BERBEC

În prima jumătate a anului 2015, Berbecilor le este favorabilă dezvoltarea, înnoirea şi schimbările planificate. Se vor bucura de o cârmuire înţeleaptă şi o ancorare bună, care le dau profunzime şi durabilitate. Cele mai dinamice luni din 2015 sunt februarie, martie şi aprilie, în care Berbecii pot face salturi mari, dar în care pot şi să greşească dacă nu stăpânesc graba şi emoţiile, sau pot să întâlnească situaţii urgente sau critice. Tot pentru prima jumătate a anului 2015 sunt semne bune şi în ceea ce priveşte banii. Apare o relaxare binevenită, după o lungă perioadă de limitări sau de obligaţii mai mari decât de obicei. În intervalul iunie-septembrie 2015 pot să reapară unele apăsări financiare, apoi situaţia se relaxează din nou.

TAUR

Cariera Taurilor trece în 2015 printr-un proces de reconsiderare a priorităţilor sau de reevaluare a unor proiecte mai vechi. Nativii acestei zodii vor avea de-a face cu tot ce este legat de intelect, informaţie, comunicare, documente, negocieri, calcule, drumuri, schimburi (inclusiv comerciale) pentru că Mercur este poziţionat în casa poziţiei şi a renumelui, casa muncii şi una dintre casele banilor. Se recomandă multă atenţie în luarea deciziilor, mai ales în perioadele 5 ianuarie – 13 martie, 1 mai – 8 iulie şi 27 august – 2 noiembrie 2015. De acum înainte, Saturn va avea mult timp de-a face cu finanţele Taurului, mai ales în ceea ce priveşte afacerile, investiţiile, împrumuturile, recuperările, moştenirile, patrimoniul conjugal şi partajele, precum şi în ceea ce priveşte interacţiunile cu băncile şi alte instituţii financiare. Bunele relaţii pe care le are Saturn cu Jupiter şi cu Uranus în primele cinci luni şi jumătate ale anului 2015, favorizează profitul şi investiţiile Taurilor.

GEMENI

Casa muncii a Gemenilor începe să se relaxeze, după ani de tensiuni şi strădanii. Cu Neptun în casa carierei Gemenilor este necesar să faci eforturi pentru a te focaliza asupra obiectivelor şi a-ţi păstra realismul. Aşadar, dacă vrei să ai succes în 2015, trebuie să pedalezi pe strategie şi organizare. Plecat din casa muncii Gemenilor, Saturn ajunge în casa relaţiilor Gemenilor, punându-ţi sub lupă raporturile cu asociaţii, colaboratorii, concurenţa sau adversarii. În prima parte a anului 2015, sprijinit de Jupiter şi Uranus, Saturn poate să-ţi scoată în cale oameni serioşi, cu care să formezi o echipă destoinică şi performantă, sau să-ţi aducă contracte cu organisme oficiale sau cu firme vechi, cu tradiţie. În ceea ce priveşte şansa profesională a Gemenilor, în prima parte a anului 2015 sunt favorizate activităţile care pun la bătaie mintea, îndemânarea şi comunicarea, şi ai şanse de reuşită la interviuri, examene, discursuri, negocieri. Înveţi lucruri noi, afli informaţii preţioase. Partea a doua a anului 2015, cu puţină atenţie, ar putea fi profitabilă pentru Gemeni în domenii ca imobiliarele, agricultura şi exploatarea resurselor, dar şi în afacerile cu bunuri de folosinţă îndelungată sau cu antichităţi.

RAC

Anul 2015 îi poate ajuta pe Raci să facă progrese remarcabile. Saturn a intrat în casa muncii Racului, unde va sta până în 2017. Saturn nu este o planeta binevoitoare: aduce responsabilităţi multe, cere disciplină, impune reguli stricte şi limitează libertatea. Schimbările se pot face, aşadar, cu succes, în mod controlat. Februarie, martie şi aprilie 2015 sunt cele mai active şi performante luni pentru Raci. Este rost de acţiune şi în iulie, iar în perioada august-septembrie 2015, Racii pot face bani frumoşi. În august 2015, Jupiter intră în casa intelectului şi a comunicării Racului, unde va sta până în vara lui 2016. Este o perioadă propice activităţilor intelectuale, informării, ideilor şi iniţiativei, cu şansă în negocieri, examene şi interviuri.

LEU

Anul 2015 este unul de succes pentru Lei. Acești nativi îşi vor imprima o viziune amplă şi progresistă, îşi vor stimula inventivitatea, interesul pentru cunoaştere, cercetare sau cultură, îi îndeamnă să călătorească, să intre în contact cu oameni sau cu locuri departe, cu filosofii şi curente de gândire originale. Leii vor fi călăuziţi şi către activităţi sociale şi către noi descoperiri, atât în plan fizic, cât şi spiritual. În august 2015, Jupiter intră în casa banilor Leului, aşa că în a doua parte a anului minunatele lui abilităţi se vor concentra îndeosebi asupra zonei materiale. Lunile cu cel mai mare potenţial de reuşită profesională pentru Lei sunt martie, aprilie, mai, august şi septembrie 2015.

FECIOARĂ

Debutul lui 2015 le găseşte pe Fecioare în rolul de albinuţe hărnicuţe. Primul trimestru al anului 2015 este remarcabil pentru Fecioare în privinţa colaborărilor, a alianţelor, a concurenţei şi a rivalităţilor. În ultima decadă din februarie, apoi în martie şi aprilie 2015, poţi avea câştiguri frumoase, dar este recomandat să fii prudent(ă), fiindcă poţi avea şi surprize neplăcute. Lunile mai şi iunie 2015 sunt din nou foarte active şi promit Fecioarelor rezultate frumoase, dar numai cu răbdare şi disciplină. În sfârşit, în august 2015 se produce un eveniment măreţ: Jupiter păşeşte glorios în Fecioară şi le va însoţi pentru mai bine de un an. Este timpul să ieşiţi din umbră, să luaţi decizii importante, să vă remarcaţi, să vă impuniţi.

BALANŢĂ

Vestea îmbucurătoare pentru Balanţe este că în 2015 situaţia lor financiară se ameliorează. În restul anului, Saturn se va afla în casa a treia a Balanţei, unde rămâne până spre sfârşitul lui 2017. Este casa minţii şi a preocupărilor intelectuale, a informării şi a comunicării, a mişcării, a fraţilor şi surorilor. Până spre mijlocul lui august 2015 Jupiter, aflat în Leu, stimulează interacţiunile sociale ale Balanţei precum participarea la congrese sau manifestari cu public pe tematici de interes comun, proiectele de grup, acţiunile în cadrul unei reţele sau al unei organizaţii. În ansamblu, 2015 este pentru Balanţe este un an al noilor contacte şi colaborări.

SCORPION

Cariera Scorpionilor este pe o pantă ascendentă şi va atinge în 2015 un punct de maxim. Jupiter se află în 2015 în casa carierei Scorpionului, de unde îşi revarsă mărinimia şi caută să pună în operă proiecte grandioase. Şi nu numai atât, dar, fiind Marele Benefic, Jupiter aduce şi noroc. Jupiter şi Uranus pun umărul la a construi una dintre cele mai favorabile perioade din ultimii 10 ani în cariera Scorpionilor. Profită de bunăvoinţa lor şi nu rata ocaziile care se ivesc!

SĂGETĂTOR

2015 este un an important pentru Săgetători, memorabil în ansamblu. Dar este mai ales un an de referinţă pentru carieră. În prima parte a lui 2015, Săgetătorii au succes cam în tot cea ce iniţiază cu curaj şi entuziasm, cu condiţia să dezvolte apoi cu răbdare şi perseverenţă. Prima jumătate a lui 2015 poate aduce Săgetătorilor satisfacţii în studii superioare şi specializări profesionale, în redactarea unor lucrări cu grad sporit de complexitate (lucrări de diplomă sau de doctorat, articole, cărţi etc.) şi în orice alte activităţi intelectuale sau culturale, dar şi în demersurile legate de străini şi străinătate, turism, import-export, în munca la distanţă şi călătoriile cu miză profesională. Partea a doua a lui 2015 promite cele mai mari succese.

CAPRICORN

Prima parte a anului 2015 este favorabilă banilor, mai ales celor câştigaţi în afaceri, prin intermediul unor persoane apropiate (parteneri de cuplu sau de lucru, părinţi etc), sau din relaţiile cu băncile ori cu alte medii financiare. Pot fi norocoase şi demersurile legate de recuperări, retrocedări, colecte, donaţii, sponsorizări, accesare de fonduri nerambursabile etc. Partea a doua a anului 2015 aduce Capricornilor satisfacţii legate de instruire, performanţe intelectuale, călătorii şi colaborări cu cei de departe.

VĂRSĂTOR

În 2015 ai mult de câstigat din colaborari, munca de echipă sau iniţiativă colectivă. Prima parte a anului 2015 avantajează în mod particular relaţiile Vărsătorilor, de la cele personale până la cele de reţea sau de organizaţie. Plusează, aşadar, pe noi parteneriate, dar şi pe integrarea în grupuri mai largi, dar bine structurate, mai ales dacă au vechime, tradiţie sau o apartenenţă oficială. Vărsătorii pot pune la cale noi afaceri, noi parteneriate aducătoare de satisfacţii şi bani. Banii sunt pentru Vărsători un cuvânt-cheie pe parcursul întregului an 2015. Dacă ştiţi cum să vă jucaţi cărţile şi cu cine să vă încurcaţi, puteţi avea câştiguri importante în 2015. Partea a doua a anului favorizează atragerea fondurilor (donaţii, sponsorizări, burse, cadouri, accesare de resurse nerambursabile etc), retrocedările, rambursarile şi recuperările, şi aduce Vărsătorilor avantaje în relaţiile cu instituţiile financiare.

PEŞTI

În anul 2015, este excelent pentru Peşti pentru a se aventura pe drumuri noi, dar numai după ce s-au asigurat că păşesc pe teren ferm, şi pentru a construi metodic şi ordonat, dar în sens creativ şi progresist. În plus, până în august 2015 Jupiter, Marele Benefic, se află în casa muncii Peştilor, hotărât să vă îmbunătăţească vizibil situaţia. Jupiter aduce Peştilor o inepuizabilă putere de muncă şi oportunităţi nesperate. Studiile, perfecţionările, călătoriile şi străinătatea vă sunt favorabile. Rezumând, tot anul 2015 poate aduce Peştilor satisfacţii profesionale şi financiare, dar prima jumătate are un potenţial uriaş, care trebuie neapărat valorificat.

 

 

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie