11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

Iată care sunt cele 12 pricipii ale karmei

Alte Știri

 Marele principiu

… primeşti ceea ce dăruieşti… culegi ceea ce semeni…ceilalţi sunt ceea ce eşti cu ei… ceea ce ţi se întâmplă este o consecinţă a ceea ce ai făcut la un moment dat.

Principiul Creaţiei

Viaţa ne-a fost dată pentru A PARTICIPA şi a NE IMPLICA în ea. Ceea ce se află în jurul şi exteriorul nostru este o manifestare a ceea ce se întâmplă în interiorul nostru.

Principiul Smereniei

Cu cât opui mai multă rezistenţă unui lucru, cu atât mai mult acel lucru va rezista şi va persista să ţi se întâmple. Acceptarea deschide însă multe uşi, soluţii şi posibilităţi.

Principiul Creşterii

Creşterea şi evoluţia încep cu noi înşine. În momentul în care ne schimbăm noi înşine, din interior, şi gândim mai bine, viaţa noastră va începe să se transforme în bine.

Principiul Oglinzilor

Reflecţi ceea ce te înconjoară şi ceea ce te înconjoară te reflectă. Eşti o oglindă a celorlalţi. Ceilalţi sunt chiar oglinda ta.

 Principiul Sincronicităţii

Nu ne schimbăm sau evoluăm doar noi, evoluează simultan şi alte persoane, fiinţe, lucruri în jurul nostru. Totul este o unitate bine sudată chiar dacă nu realizăm acest lucru.

Principiul Sacru al Direcţiei şi al motivelor

Atunci când urci pe o scară şi vrei să ajungi undeva, paşii tăi, rând pe rând, conduc către aceeaşi ţintă. Niciunul nu este mai important sau mai puţin important decât celălalt, toţi sunt importanţi.

Principiul sacru al Disponibilităţii

Mai devreme sau mai târziu, ţi se va cere să pui în practică tot ceea ce ai învăţat.

Principiul lui AICI şi ACUM

Nu contează ACOLO, nu contează ATUNCI. Acolo şi atunci te impiedică să fii pe deplin fericit AICI şi ACUM.

Principiul Schimbării

Pentru a face o schimbare, unele lucruri şi situaţii se vor repeta, iar şi iar, uneori chiar supărător, până când învăţăm lecţiile.

Principiul Răbdării şi al Recompensei

O mare recompensă presupune un efort pe măsură. Înarmează-te cu răbdare, persistă. Recompensa vine în momentul în care eşti pregătit.

Principiul Valorii şi al Inspiraţiei

Valoarea unui lucru este direct proporţional cu energia şi intenţia pe care le-ai investit în acele lucruri.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie