35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

În atenția a mii de locuitori. Se oprește apa în comuna lor!

Alte Știri

În atenția a mii de locuitori. Se oprește apa în comuna lor!  Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în data de 30 mai 2023, între orele 09.00 – 16.00, lucrări de igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din staţia de pompare Magic din comuna Moşoaia. Alimentarea cu apă potabilă fiind întreruptă în acest interval orar.

Vor fi afectaţi de această oprire utilizatorii situaţi pe străzile Gazului, Smeura de Sus, Olteni, precum şi cei din Platoul Colina Verde cu străzile adiacente.

În atenția a mii de locuitori. Se oprește apa în comuna lor!

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile. Și îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp.

Încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi. Depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum. Dar și pentru uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire.

Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie