23.5 C
Campulung Muscel
joi, 18 iulie, 2024

Secretul ascuns al uleiului din magazine. Varianta excelentă

Alte Știri

Secretul ascuns al uleiului din magazine. Varianta excelentă. Ne putem gândi că dintre uleiurile vegetale disponibile, uleiul de măsline este cel mai recomandat dintre toate.

Cu toate acestea, pentru a clarifica îndoielile, cel mai bine este să urmăm sfatul specialiștilor. Cele care prin intermediul unor studii, au dat publicității o clasificare a uleiurilor în funcție de grăsimile comestibile.

Secretul ascuns al uleiului din magazine. Varianta excelentă

În acest fel, am ajuns să descoperim că există uleiul din magazine care este la fel de sănătos ca cel de măsline. Și care este la fel de sănătos ca și uleiul de măsline și mult mai ieftin.

Potrivit cercetării publicate în revista Nutrients, cel mai bine este să ne uităm la noul sistem de notare pe care specialiștii l-au dezvoltat. Și care ia în considerare grăsimile comestibile din ulei. Deoarece în acest fel, consumatorii își pot alege mai bine uleiul.

În acest fel, și pentru a nu fi nevoit să stigmatizeze uleiurile care sunt grase. Cum ar fi uleiurile rafinate sau cele bogate în acizi grași omega-6. Cele care au fost întotdeauna prost considerate, cercetătorii prezintă o clasificare care se naște din evaluarea constituirii compușilor de natură lipidică din fiecare ulei și grăsime.

Astfel, a fost creat un algoritm care punctează fiecare compus în funcție de recomandarea dietetică și sănătoasă recomandată de organismele internaționale.

În acest fel a fost posibil să se realizeze un clasament cu cele mai bune uleiuri. Iar câștigător dintre toate uleiurile comestibile analizate, în total 32, a fost uleiul de măsline virgi. Cel care a ajuns la 100 de puncte și pentru care se remarcă faptul că este extras prin metode tradiționale.

Precum și faptul că are acid oleic, între 55-83% din total, fenoli cu proprietăți antioxidante, steroli, care scad colesterolul, și tocoferoli sau vitamina E.

Concluzie

Deși este extrem de puțin folosit, uleiul din sâmburi de măsline, sau uleiul de in, după cum ai văzut, sunt considerate ca fiind uleiul din magazine. La fel de sănătos ca cel de măsline, dar mult mai ieftin.

Poate ar fi cazul să le acorzi o șansă, și să vezi ce gust are mâncarea dacă folosești aceste tipuri de ulei.

Ultimele Știri

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă....

Alte știri din aceeași categorie