În scenariul 2 – Elevii din Muscel vor face cursuri în sistem online
În scenariul 2 – Elevii din Muscel vor face cursuri în sistem online

În scenariul 2 – Elevii din Muscel vor face cursuri în sistem online

În scenariul 2 – Elevii din Muscel vor face cursuri în sistem online. În urma hotărârii adoptate în ședința CJSU de astăzi, 04.05.2021, dar și a ordinului comun al Ministerului Educației și al Ministerului Sănătății cu privire la reluarea cursurilor, în județul Argeș școlile își vor relua activitatea după cum urmează:

În scenariul 1 – se vor prezenta la școală toți elevii școlilor din localitățile a căror incidență a cazurilor COVID este mai mică de 1 la mia de locuitori, mai puțin clasele terminale care sunt în vacanță până pe data de 10 mai;

În scenariul 2 – se vor prezenta la școală elevii claselor 0-4 din 37 de localități din județul Argeș care au incidența cazurilor de covid mai mare de 1 la mia de locuitori (Morărești, Valea Iașului, Cotmeana, Ungheni, Mărăcineni, Lerești, Albeștii de Argeș, Tigveni, Leordeni, Țițești, Curtea de Argeș, Bradu, Suseni, Topoloveni, Pitești, Căteasca, Bălilești, Coșești, Nucșoara, Căldăraru, Corbeni, Sălătrucu, Costești, Câmpulung, Moșoaia, Valea Danului, Boteni, Bascov, Vlădești, Vedea, Berevoești, Mioveni, Priboieni, Mușătești, Oarja, Băbana și Stâlpeni). Elevii claselor 5, 6, 7, 9, 10, 11, vor face cursuri în sistem online. Elevii claselor terminale sunt în vacanță până pe data de 10 mai.

Grădinițele și creșele sunt deschise!

Măsurile de mai sus sunt valabile doar pentru această săptămână, vineri fiind programată o nouă ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din Argeș!

About The Author

Related posts