Fostul primar Liviu Țâroiu a fost condamnat! Mai are o șansă…
Fostul primar Liviu Țâroiu a fost condamnat! Mai are o șansă…

Fostul primar Liviu Țâroiu a fost condamnat! Mai are o șansă…

În Săptămâna Luminată, fostul primar Liviu Țâroiu a fost condamnat! Mai are o șansă…adică la un drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii 102 din 4 mai 2021.

Anul trecut de Bobotează, fostul primar Liviu Țâroiu a fost găsit cu o alcoolemie de 0,8 mg/litru alcool pur în aerul expirat adică o alcoolemie de peste 2g/litru alcool pur în sânge. Concentrația de alcool în sânge i-a încadrat fapta lui Liviu Țâroiu în categoria infracțiunilor, situație în care apare răspunderea penală.

Astăzi, 4 mai la al doilea termen al procesului, Judecătoria Câmpulung s-a pronunțat în dosarul nr.1066/205/2021, prin care fostul primar a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 336 din Codul Penal. Prima înfățișare s-a consumat pe 27 aprilie 2021, atunci când instanța a amânat pronunțarea pentru 4 mai.

Pentru comiterea infracțiunii precizate, inculpatului Liviu Țâroiu i s-a stabilit o pedeapsă de 9 luni de închisoare cu amânarea aplicării ei pe durata unui termen de supraveghere de doi ani.

Liviu Țâroiu mai este obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 30 zile.

About The Author

Related posts