6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

Înecată în fântână pe Aleea Personalităţilor!

Alte Știri

O femeie a sfârşit într-un mod tragic! Aceasta a fost găsită într-o fântână de pe raza comunei Bughea de Jos!

Noaptea trecută, doi tineri au făcut o descoperire macabră. După ce au văzut o pereche de papuci lângă o fântână, cei doi au decis să vadă dacă e ceva în puţ, iar ce au văzut a fost şocant… trupul unei persoane.

Aceştia au sunat imediat la 112 şi la faţa locului, în satul Mlăci dibn comuna Bughea de Jos, au ajuns salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Câmpulung, dar şi poliţiştii. În cursuri nopții trecute, o femeie a fost găsită decedată într-o fântână părăsită de pe Aleea Personalităţilor, din satul Mlăci. Doi tineri care treceau prin zonă au observat o pereche de papuci şi s-au apropiat  de fântână. În acel moment au văzut trupul neînsufleţit al unei femei care plutea la suprafaţă. Nu se ştie cine este femeia care a decedat în acest mod, asta pentru că asupra ei nu s-au găsit documente de identitate. Poliţiştii musceleni au demarat cercetările în acest caz. Trupul neînsufleţit a fost transferat la SML Argeş.

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie