Internet wireless gratuit în spaţiile publice din Schitu Golești

Internet wireless gratuit în spaţiile publice din Schitu Golești

În scurt timp, locuitorii din Schitu Golești vor beneficia de wireless gratuit în spaţiile publice. Localitatea este pe lista celor din România care vor beneficia de WIFI gratuit în spaţiile publice, cu ajutorul fondurilor europene din cadrul programului WiFi4EU.

Programul WiFi4EU (www.WiFi4EU.eu) lansat de Comisia Europeană oferă bonuri în valoare de 15.000 euro, pe care administraţiile locale le pot folosi pentru a instala puncte de acces Wi-Fi în spaţii publice, de exemplu în biblioteci, muzee, parcuri sau pieţe publice.

Administraţiile locale pot utiliza bonurile WiFi4EU pentru a achiziţiona şi instala echipamente Wi-Fi (puncte de acces fără fir) în anumite centre ale vieţii publice locale pe care le-au ales în acest sens.

Costurile pentru întreţinerea reţelei vor fi acoperite de localităţi. Reţele finanţate prin WiFi4EU vor fi gratuite, fără publicitate şi nu vor colecta date cu caracter personal.

Finanţarea va fi acordată numai reţelelor care nu se vor suprapune cu oferte gratuite, publice sau private, deja existente şi cu o calitate similară în acelaşi spaţiu public.

About The Author

Related posts