11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Într-o localitate din Argeș, se împarte fără număr, pământ GRATUIT. Ce au început să facă localnicii? Uluitor

Alte Știri

Într-o localitate din Argeș, se împarte fără număr, pământ GRATUIT. Ce au început să facă localnicii? Uluitor. Un conflict social care putea degenera a fost aplanat la Tigveni! Zeci de persoane au fost înșelate cu informații false că în localitate se va da pământ gratuit.

Când au auzit un asemenea lucru, mulți oameni au început să își împartă o zonă din localitate. Chiar au împrejmuit viitoarele posibile proprietăți, la mica înțelegere, fără criterii legale.

CITEȘTE ȘI. Cea mai norocoasă localitate din Muscel. Două berze în cuib!

Radu Perianu, prefectul județului Argeș: ,,Unul dintre membrii unei familii mi-a spus că el și-a ales terenul dintre doi brazi pentru că vrea să își așeze o casă la umbră. Și am auzit mai multe povești de acest gen.

Într-o localitate din Argeș, se împarte fără număr, pământ GRATUIT. Ce au început să facă localnicii? Uluitor

Oamenii au fost înșelați! Le-am explicat faptul că nu există nicio hotărâre în acest sens și că legea nu le permite să își aleagă unde se vor așeza, fără să existe documente de proprietate. Am discutat cu ei și, după două ore, au înțeles cum stau, cu adevărat, lucrurile! În semn de bună credință, au îndepărtat chiar ei țărușii folosiți ca să delimiteze așa-zisele viitoare terenuri.

@guvernatorul

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ original sound – GUVERNATORUL – GUVERNATORUL

Satul Momaia are nevoie de extindere, asta este cert! Locuitorii trebuie sprijiniți cum permite legea în așa fel încât să ne asigurăm că și ei și autoritățile sunt în legalitate. Este regretabil, chiar aș numi-o mojicie, aruncarea unor informații de genul celei folosite pentru a-i induce în eroare.

CITEȘTE ȘI. Unde s-a deschis în Muscel un centru de colectare și prelucrare lapte ca pe vremea lui Ceaușescu? Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea îl cataloghează ca cel mai profi

Și îi îndemn pe argeșeni ca întodeauna să confirme astfel de lucruri, cu autoritățile competente. Și sper că nu se va mai ajunge la situații precum cea de la Tigveni care chiar putea degenera pentru că toți cei implicați erau cu nervii întinși la maxim, iar autoritățile locale au apelat la sprijinul Jandarmeriei și Poliției”.

CITEȘTE ȘI. Cel mai mare târg, opulent și plin de distracții se află în nordul județului Argeș!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie