30.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Ioan Virgil Stuparu, candidatul pentru primăria Câmpulung, a revenit la marea dragoste!

Alte Știri

Ioan Virgil Stuparu, candidatul pentru primăria Câmpulung, a revenit la marea dragoste! După ce a pierdut alegerile locale în glorie, politicianul “doar la 4 ani” și-a făcut apariția public la ceas de seară, în orașul de la poalele Mateiașului, într-un restaurant cunoscut Trattoria – Un băiat și o fată pentru a-l omagia pe Mihai Eminescu la 135 ani de la moartea poetului.

CITEȘTE ȘI. Alexandru Zichil, candidatul la primar pentru Câmpulung. Back to normal life!

Evenimentul a fost organizat de reprezentanții Clubului Sănătății și Asociația Mișcarea Musceleană, pe care Ioan Virgil Stuparu o conduce de mai mulți ani. Cum există viață după alegeri, politicianul de serviciu s-a întâlnit cu oameni de cultură, artiști, medici la o seară specială. A fost una cu cântec și poezie.

Ioan Virgil Stuparu, candidatul pentru primăria Câmpulung, a revenit la marea dragoste!

CITEȘTE ȘI. CÂMPULUNG. Cum va arăta noua componență a Consiliului Local

În anul 20020, Ioan Virgil Stuparu a candidat Independent tot pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel, fiind jurist de profesie. Numai că victoria neașteptată a Elenei Lasconi i-a trimis pe mulți acasă. Nu se știe ce se va întâmpla peste 4 ani, cu un așa adversar politic care va prinde și mai mult cheag după două mandate de primar în orașul de la poalele Matiașului.

CITEȘTE ȘI. Elena Lasconi, primul pas spre Cotroceni, vrea să preia șefia USR. Mesaj de ultim moment

Acum pe plan local este liniște. Tocmai din octombrie se vor încinge spiritele, atunci când se vor depune jurămintele în Consiliu Local al primăriei Câmpulung. Pleacă unii, vin alții și noi rămânem…. Cel puțin avem o primăriță super iubită care a pus Câmpulungul de la Muscel pe harta României. Cel puțin numai de el se vorbește după alegerile locale la posturile televiziunilor naționale. Suntem WOW.

CITEȘTE ȘI. PSD a câștigat detașat alegerile în județul Argeș

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie