20.8 C
Campulung Muscel
marți, 23 iulie, 2024

Alexandru Zichil, candidatul la primar pentru Câmpulung. Back to normal life!

Alte Știri

Alexandru Zichil, candidatul la primar pentru Câmpulung. Back to normal life! Mai bine de trei luni, cei implicați în politică au avut viață grea. Acum a trecut ca o boare și campania. Au trecut și alegerile!
Spuneam nu de puține ori, în pre-campanie sau campanie, oameni buni, există viață și după alegeri! Noi, tot aici vom fi! Iată că așa și este.

CITEȘTE ȘI. Elena Lasconi, primul pas spre Cotroceni, vrea să preia șefia USR. Mesaj de ultim moment

Cu rezultate mai bune sau deloc de invidiat, candidații, au revenit la normal. Sau, așa ar fi trebuit. Nu vorbim despre toți, aici vorbim despre unul dintre ei.
Da, despre Zichil! Un personaj, atât înainte de campanie, cât și după. Un om care, a știut se pare, în ce se bagă, ce fel de luptă ar fi asta, este prima interacțiune cu mediul politic.

CITEȘTE ȘI. Cea mai iubită primăriță din România, după ce a câștigat alegerile a fugit în Capitală. Bineînțeles cu rochia roșie norocoasă!

Alexandru Zichil, candidatul la primar pentru Câmpulung. Back to normal life!

Chiar dacă, până și prietenii lui sau amicii, cunoștințele, l-au mințit, omul și-a asumat înfrângerea, o consideră un câștig!
Și, după părerea multora, ”domnul primar”, așa cum i se spune, e peste multă perdanți din țară.
Alexandru Zichil, a ales să petreacă, alături de prieteni și cunoștințe, vineri seara, la o petrecere privată organizată de Curtea Veche, un restaurant nou în orașul de la poalele Mateiașului. Nu oricum, ci pe muzica celor Delafun, Șarpe, Jhon și talentații lor colegi. Pe bune la Curtea Veche a fost un spectacol de bucurie.

CITEȘTE ȘI. CÂMPULUNG. Cum va arăta noua componență a Consiliului Local

Iar din acest peisaj, a făcut parte și ”domnul primar”, Alex Zichil. Nu s-a dat în spectacol, nu asta vrem să spunem ci, că, nu a stat în spatele unor ferestre să-și lingă rănile, ci și-a asumat câștigul!
Da, el a câștigat o mulțime de oameni care, cu certitudine, până acum nu știau cine e Zichil. Acum, cu un costum plin de culoare, înconjurat de prieteni, Zichil a trăit momentul, la fel ca noi toți cei care, am ales o seara pe muzica celor Delafun!

CITEȘTE ȘI. GEORGEL MĂDULĂREA: Vă mulțumesc pentru fiecare vot!

Spun un costum plin de culoare pentru că, stilul său vestimentar este oarecum ciudat pentru un Câmpulung prins între ”lumini și umbre”. Acesta a prezentat moda ”viitorului”, iar culorile vii l-au făcut să trăiască muzica ”magicienilor” de la Delafun.

CITEȘTE ȘI. PSD a câștigat detașat alegerile în județul Argeș

Zichil a fost inima petrecerii, mai ales că, membri trupei îi făceau dedicații ”domnului primar”. Felicitări Zichil, le-ai dat clasă multora!
Ce vrem să spunem este faptul că, în viață, trebuie să ști să extragi din orice câștigul!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie