23 C
Campulung Muscel
duminică, 21 iulie, 2024

Cea mai iubită primăriță din România, după ce a câștigat alegerile a fugit în Capitală. Bineînțeles cu rochia roșie norocoasă!

Alte Știri

Cea mai iubită primăriță din România, după ce a câștigat alegerile a fugit în Capitală. Bineînțeles cu rochia roșie norocoasă! Foarte mulți oameni se întreabă de ce, Elena Lasconi se îmbracă cu aceeași rochie, culmea și în culoarea pesedistă la evenimente importante din viața ei.

Spre exemplu, fix în ziua alegerilor a apărut la secția de votare 110 din Câmpulung Muscel, locul unde a și votat îmbrăcată cu rochie roșie, sandale roz, după cum se poate vedea în imagini.

CITEȘTE ȘI. Cu cine a “dat de pământ”, Elena Lasconi, imediat după alegerile locale!

Acum după alegerile locale, Elena Lasconi a plecat în Capitală, cu rochia roșie pe umeraș în mașina de la primăria Câmpulung. Aseară la ora 21.00 a apărut îmbrăcată cu ea la emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de la Digi24.

Cea mai iubită primăriță din România, după ce a câștigat alegerile a fugit în Capitală. Bineînțeles cu rochia roșie norocoasă!

În urmă cu puțin timp, același post de televiziune care se ocupă de imaginea primăriței de Câmpulung, Elena Lasconi în cadrul USR a transmis susținerea acesteia pentru colegii săi Clotilde Armand și Radu Mihaiu.

“De câteva zile se luptă să apere voturile bucureștenilor din sectoarele 1 și 2 unde exemplele de nereguli se succed. Votul este temelia democrației.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. Rezultate alegeri locale. Ce victorie au obținut primarii în toate localitățile din județ

Fac un apel la toți candidații din toate partidele să respecte votul cetățenilor și să nu încerce să câștige prin înșelătorii.
Democrația este fragilă. Trebuie apărată în fiecare zi.
Pe termen lung menținerea democrației este mai importantă decât orice victorie electorală temporară.
La ora 13:00 vă așteptăm pe toți cei care credeți în valorile democrației la sediul BES 2 pe strada Cremenița 13-15″, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de socializare.

CITEȘTE ȘI. Ce decizie a luat Norris Măgeanu după ce a fost declarat perdant de Elena Lasconi?

După cum se poate vedea și în imagini Elena Lasconi poartă aici o rochie cu bulinuțe. Mai are câteva zile de stat în București deoarece vrea să preia șefia USR. Dar pentru acest lucru, cere ca mulți colegi de-ai ei să plece din conducerea partidului pentru că au obținut un scor jenant de doar 3% la alegerile locale și europarlamentare din partea ADU.

CITEȘTE ȘI. PSD a câștigat detașat alegerile în județul Argeș

Elena Lasconi mai este în cărți pentru alegerile prezidențiale, asta pentru notorietatea pe care pe care o are în Câmpulung și la nivel de țară după scandalul care a izbucnit după ce a votat familia tradițională la Referendum și s-a ajuns și la probleme personale cu fiica sa.

sursa foto – Elena Lasconi – Facebook

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta. Lovitură politică din partea prefectului liberal!...

Alte știri din aceeași categorie