35.2 C
Campulung Muscel
vineri, 12 iulie, 2024

Ion Popa: “Votând, vă veţi hotărâ destinul!”

Alte Știri

,,Argeşeni, mergeţi la vot pe 25 mai 2014! Nu permiteţi altora să vă hotărască destinul. Pentru prima dată în ultimii 25 de ani, Argeşul are cu adevărat o şansă la schimbare!”

Domnule Ion Popa, vă rugăm să ne spuneţi ce reprezintă data de 25 mai, pentru partidul pe care îl conduceţi, dar şi pentru dumneavoastră?

– Pe 25 mai 2014, în Argeş votăm atât reprezentanţii României în Parlamentul European cât şi Preşedintele Consiliului Judeţean. Argeşul este un judeţ mare, un judeţ cu un potenţial economic extraordinar – un reper internaţional pe harta României. Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la Revoluţia din 1989. În tot acest timp, judeţul Argeş a fost condus doar de social-democraţi şi, din păcate, are carenţe mari la capitolele sănătate, educaţie, infrastructură, turism, economie, agricultură, dezvoltare rurală. Şi nu ar trebui să le aibă. Pentru că Argeşul nu este nici pe departe un judeţ sărac. Argeşeni, mergeţi la vot pe 25 mai 2014! Nu permiteţi altora să vă hotărască destinul. Pentru prima dată în ultimii 25 de ani Argeşul are cu adevărat o şansă la schimbare!

Ce proiecte aveţi, în cazul în care o să câştigaţi alegerile la Consiliul Judeţean Argeş?

– Eu ştiu că argeşenii nu sunt mulţumiţi de ceea ce se întâmplă azi, în Argeş. Noi, politicienii, vedem acest lucru de fiecare dată când vă cerem să ieşiţi la vot. Pentru că de fiecare dată cei care votează sunt mai puţini. Însă în 2014 a venit vremea unei schimbări în administraţia locală a judeţului nostru. Proiectele din turism nu mai pot rămâne doar proiecte. Trebuie să trecem peste orgolii locale, politice, regionale şi să le înfăptuim. Infrastructura nu mai poate fi doar un motiv de campanie electorală. Autostrada Piteşti – Sibiu, nu este un moft al argeşenilor. Este o necesitate de importanţă naţională. Au trecut mai bine de 7 ani de la intrarea în Uniunea Europeană. Localităţile argeşene ar trebui să beneficieze 100% de alimentare cu apă, de canalizare, de alimentare cu gaze naturale şi energie electrică. Sănătatea este în responsabilitatea Consiliului Judeţean Argeş. Însă avem de trei ori mai puţini medici de cât am avea nevoie şi de două ori mai puţine paturi în spitale decât ar fi necesar. Agricultura ar trebui să fie un avantaj al judeţului Argeş. Din păcate nu este…

Dar ştim că liberalii au susţinut un proiect de cadastrare şi intabulare gratuită, pe viitor ce vor face?

– Noi, liberalii, am susţinut proiectul de cadastrare şi intabulare gratuită – pentru că micul agricultor român, proprietarul din mediul rural, are nevoie de acest proiect. Social-democraţii au votat împotrivă. Pentru că, fără proprietate şi documentele care o atestă, românii nu pot deveni stăpâni pe propriul destin, nu pot redeveni independenţi faţă de politicieni, oricare ar fi ei. Cei care conduc Argeşul de 25 de ani şi-au epuizat toate resursele de a face “bine” acestui judeţ. Din contră, în contextul obedienţei faţă de Victor Ponta, social-democraţia este azi un impediment pentru Argeş. Nu se pot opune, nu pot spune nu, indiferent dacă acest lucru înseamnă că vom avea capitala la Ploieşti, indiferent dacă autostrada Piteşti-Sibiu va fi doar proiect şi în 2020.

 

   

Ultimele Știri

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite....

Alte știri din aceeași categorie