17.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 22 iunie, 2024

Iubiri predestinate: perechile karmice ale horoscopului!

Alte Știri

Unele persoane care vin în viaţa noastră ne sunt predestinate. Ele sunt menite să ne influenţeze destinul într-un fel sau altul şi să ne faciliteze evoluţia spirituală pe această planetă. În funcţie de felul întâlnirilor karmice anterioare, negative sau pozitive, întâlnirile actuale cu aceeaşi persoană ne marchează pozitiv sau negativ, fie frumoase şi armonioase, fie încărcate de suferinţă. Descoperă care sunt cuplurile de zodii între care există o relaţie karmică ce trebuie consumată:

VĂRSĂTOR – TAUR

Între Vărsător şi Taur se creează o puternică legatură încă de la prima înâlnire de iubire. Destinul Taurului este de a atrage în viaţa sa persoane care îi pot oferi pace, frumuseţe şi iubire. Destinul Vărsătorului este de a schimba societatea şi vieţile celor din jurul său şi de a-şi urma destinul indiferent care ar fi acela. Unul este tradiţionalist, unul este neconvenţional. Cum de există o atracţie atât de intensă între două persoane cu personalităţi, mentalităţi şi viziuni atât de diferite. De ce este o relaţie care îi va marca profund pe amândoi? Pentru că Vărsătorul are multe lucruri de învăţat de la Taur. Nativul zodiei Taur are multe de învăţat de la nativul Vărsător.

Ce învaţă unul de la altul?

Vărsătorul îl învaţă pe Taur să gândească într-o manieră mai abstractă, Taurul îl face pe Vărsător să se simtă protejat şi în singuranţă, la adăpost de toate îngrijorările omeneşti. Este o relaţie intensă, provocatoare, cu multă pasiune, o relaţie care arde, consumă, cere implicare, cere responsabilităţi, cere a face compromisuri şi a lăsa de la sine. Se poate finaliza frumos dacă există voinţă şi dorinţă de a face lucrurile să meargă. Se poate finaliza urât, însă lecţiile pe care le ai de învăţat din această relaţie te vor marca pozitiv şi profund, ajutându-te să devii un om mai bun.

SCORPION – GEMENI

Un puternic şi incendiar cuplu karmic este cel format din Scorpion şi Gemeni. Este o combinaţie zodiacală care nu încetează niciodată să uimească. Rar cei din jur reuşesc să înţeleagă cum două persoane ce au atât de puţine lucruri în comun pot găsi atât de multe lucruri de iubit la celălalt. Scorpionul aduce în relaţie intensitate şi profunzime, iar nativul Gemeni aduce graţie şi superficialitate.

Ce aduce relaţia?

De cele mai multe ori, dar nu întotdeauna, întâlnirile dintre voi sunt mixte şi aduc în faţă atât emoţii pozitive, cât şi negative. Se poate să existe sentimente puternice şi intense între voi, însă şi un blocaj la fel de puternic, rămas nerezolvat. Foarte posibil ca într-o viaţă anterioară unul dintre voi a rănit pe celălalt. Dacă aveţi de învăţat o lecţie unul de la celălalt, o veţi învăţa deopotrivă prin bucurie şi fericire.

RAC – CAPRICORN

Un cuplu neaşteptat de frumos şi armonios care reuşeşte să gestioneze într-un fel neaşteptat contradicţiile şi diferenţele existente. Racul exercită o deosebită fascinaţie asupra Capricornului, iar nativul îl fascinează pur şi simplu pe Rac. Legăturile se stabilesc cu uşurinţă şi în mod natural între cei doi, iar calităţile unuia par a fi veni în completarea calităţilor celuilalt. Relaţia karmică între Rac şi Capricorn este una exclusiv pozitivă.

Ajutor reciproc?

Foarte probabil că între voi, nu mai există nicio datorie karmică rămasă restantă din întâlnirile celorlalte vieţi anterioare. Nu v-aţi rănit, nu aţi rămas cu sentimente negative unul faţă de celălalt. În vieţile voastre anterioare aţi experimentat iubirea într-un mod pozitiv, frumos. Sunteţi împreună acum şi aici pentru a vă ajuta şi sprijini reciproc. Între cei doi există o conexiune unică, specială, pe care nimeni nu o poate distruge. Pot atinge împreună faima, succesul, împlinirea materială, dar şi un statut social deosebit. Se înţeleg şi se încurajează reciproc, în a da tot ce au mai bun.

LEU – FECIOARĂ

O altă pereche karmică a horoscopului este cea formată de Leu şi Fecioară, două personalităţi ce par a funcţiona nu după principii diferite, ci diametral opuse. În ciuda faptului că fiecare dintre cei doi, înţelege, îşi expune şi îşi exprimă dragostea într-o manieră diferită, există o puternică atracţie. Leul este cel care reuşeşte să scoată la lumină partea aventuroasă şi creativă ascunsă în Fecioară, iar nativul este iremediabil sedus de caracterul puternic şi independent al Leului.

Ce aduce relaţia?

Dar lucrurile nu sunt întotdeauna clare, netede şi armonioase între cei doi. Aţi acumulat din experienţele anterioare sentimente de gelozie şi posesivitate, dar şi teama unei despărţiri dureroase. Relaţia voastră are şi momente frumoase, dar şi momente care se finalizează cu lacrimi, durere, sentimente de vină şi durere, senzaţia de a fi neînţeles de celălalt. Poate că aţi fost înşelaţi de persoana iubită sau aţi înşelat-o, iar în relaţia actuală un gând continuă să vă bântuie: gândul trădării.

 

 

 

 

Ultimele Știri

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap. Consumul de alcool...

Alte știri din aceeași categorie