7.2 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

JALE: Câmpulungenilor nu le pasă de nimic, din jurul lor!

Alte Știri

JALE: Câmpulungenilor nu le pasă de nimic, din jurul lor! Fac critici acide pe site-urile de socializare dar în urma lor prin oraș este dezastru. De curând s-a reabilitat centrul istoric al orașului. Nici nu s-au terminat bine lucrările că gunoaiele au înflorit precum ghioceii.

Nimeni nu le-a strâns pentru că a fost șantier în lucru, iar după ce au fost montate coșurile de gunoi peisajul a rămas același, din cauza dezinterseului câmpulungeanului care mânâncă pe stradă și aruncă ambalajele pe unde apucă.

Să trecem la alt episod, mult mai jalnic. Până la sfârșitul anului au fost reabilitate scoarurile de la piața centrală, cele din fața magazinelor comerciale. S-au montat tot plăci de granit au fost reabilitate suporturile din ciment pentru plantele verzi, dar gunoialele nici aici nu au dispărut. Mai clar în locul florilor sunt fel de fel de ambalaje aruncate.

Iată dovada clară în fotografie! Probabil câmpungenii vor da vina pe lipsa coșurilor de gunoi, dar cum poliția locală nu a aplicat nicio amendă în acest sens, totul merge strună.

Vom ajunge un oraș al gunoialelor, chiar dacă acesta este reabilitat nu chiar pe gustul tuturor. Cine va plăti pentru mizeria pe care noi câmpulungenii o facem? După cum vedem clar la televizor prin altă parte a lumii natura se revoltă, iar noi oamenii sunt nepăsători în fața ei… Suntem în 2020, nu cred că mai este loc de scuze…

Ultimele Știri

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani? Codul Rutier...

Alte știri din aceeași categorie