6.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

JALNIC! Câmpulungul nu a accesat niciodată fonduri pe Ordonanța 28!

Alte Știri

Ședință de îndată la primăria Câmpulung! Consilierii locali chemați de urgență de acasă, pentru a vota mai multe proiecte de hotărâre prin care se modifică TVA-ul la niște lucrări care să fie prinse de viceprimarul cu atribuții de primar, Liviu Țâroiu pe Ordonanța 28 ca să primească fonduri să le poată duce la îndeplinire cel puțin în campania electorală. Este jalnic! În cei zece ani cât a stat la primărie Călin Andrei, nu a vrut să audă că se pot aduce bani la Câmpulung și prin această Ordonanță 28! Liviu Țâroiu a fost tras de urechi de cei de la Consiliu Județean Argeș și astfel s-a pus cu burta pe muncă, pe ultima sută de metri! Sperăm și să-i reușească pentru că acest oraș se prăbușește de la o zi la alta, timp în care consilierii locali se ceartă pentru putere, iar alți câmpulungeni cu funcții pe la diverse instituții se luptă pentru fotoliu de primar!

„Din păcate, noi, nu am avut proiecte făcute de Ordonanţa 28, nu am depus nici unul. Acum lucrăm să depunem unul, două proiecte, în cursul acestei luni, pe Ordonanţa 28. Sper să putem depune două proiecte la Consiliul Judeţean şi la Minister pentru a obţine bani pe continuare reţele canalizare pentru aducţiunile de apă, pentru reţele de apă şi canalizare şi străzi. Sper să depunem câteva proiecte şi să şi obţinem bani pe Ordonanţa 28. Pot spune că a fost o ezitare a noastră”, a declarat Liviu Țâroiu.

Ultimele Știri

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor. Acesta este considerat simbolul primăverii, al revenirii la viață a...

Alte știri din aceeași categorie