3.5 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Jandarmii implicați în 43 de mandate de aducere!

Alte Știri

Jandarmii implicați în 43 de mandate de aducere! În ceea ce priveşte activitatea de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, aceasta a fost direcţionată spre îmbunătăţirea continuă a serviciilor de ordine şi siguranţă publică prestate pentru cetăţeni şi orientată către scăderea criminalităţii stradale, ca principal indicator de eficacitate.

Privitor la activitatea de constatare a infracţiunilor, în luna octombrie a acestui an, au fost constatate independent 9 fapte de natură penală, fiind depistaţi 6 făptuitori. În aceeaşi perioadă de timp, au fost constatate în comun cu organele de poliţie 8 infracţiuni şi au fost depistaţi 10 autori.

De asemenea, în perioada supusă analizei, au fost aplicate 201 sancţiuni contravenţionale, din care 46 avertismente, iar valoarea amenzilor fiind de 52.950 lei.

O bună parte din sancţiuni au fost aplicate de către structura mobilă cu privire la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Totodată, personalul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş a participat în cadrul programelor comune de prevenire şi combatere  a faptelor antisociale la 49 activităţi de pregătire anti-infracţională, antivictimală a populaţiei şi cu caracter preventiv-educativ având un număr de 1671 participanţi, predominând acţiunile organizate în arenele sportive, acţiunile în colaborare cu instituţiile de învăţământ.

În perioada supusă analizei, I.J.J. Argeş a avut de executat 43 de mandate de aducere,  astfel, un număr de 86 jandarmi au efectuat verificări în 15 localităţi cu privire la persoanele în cauză.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie