26.3 C
Campulung Muscel
duminică, 24 septembrie, 2023

Jardiniere pe Bulevardul Pardon, made Elena Lasconi – primăria Câmpulung

Alte Știri

Jardiniere pe Bulevardul Pardon, made Elena Lasconi – primăria Câmpulung. Astăzi a început fixarea bolarzilor și jardinierelor.

“Subliniez faptul că bolarzii, jardinierele, băncile, coșurile de gunoi și florile nu erau prinse în proiectul de reabilitare.
Pentru că detaliile fac diferența și pentru că îmi doresc, sper ca și voi, un bulevard emblemă făcut ca la carte am reușit să mobilizez comunitatea și să obținem peste cinci sute de mii de lei sponsorizare pentru aceste “detalii” esențiale. Cea mai mare contribuție, jumătate din sumă, este din parte Holcim, însă o să revin cu lista de sponsori după ce vor fi montate toate.

Jardiniere pe Bulevardul Pardon, made Elena Lasconi – primăria Câmpulung

Bulevardul Pardon face parte din identitatea Câmpulungului. M-am luptat pentru el așa cum fac în fiecare zi pentru fiecare câmpulungean.
Lucrările s-au încetinit pentru că îmi doresc să încheiem cu piatră cubică intersecția cu strada Rizeanu la fel ca în celălalt capăt al bulevardului.
Important este să fie o lucrare de calitate, să fie un bulevard făcut bine, să fie frumos, cu aer nobil”, a declarat primărița Elena Lasconi.
Florile au fost plantate de primărița Elena Lasconi. A mers special la seră și ajutată de fetele de la ADP a reușit să facă toate aranjamentele florale pentru jardiniere care urmează să ajungă zilele acestea pe Bulevardul Pardon.
Fiecare câmpulungean merită acest lucru, Bulevardul Pardon este al tuturor nu al primăriei Câmpulung. Este parte din identitatea Câmpulungului. Este echivalent cu orașul. Băncile vor fi montate și ele în curând pe Bulevardul Pardon. Sunt wow. Vor fi montate și două cișmele de apă stradale în zonă. Apa este cea mai bună din țară este direct de la sursă.
Florile vor apărea și ele aduse, numai că sunt foarte scumpe. Primărița Elena Lasconi are un mesaj pentru câmpulungeni. Și anume dacă văd pe cineva care dorește să vandalizeze obiectele stradale sau să fure florile să sune imediat la Poliție.
Poliția Locală va avea punct fix pe Bulevardul Pardon.
Ultimele Știri

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici. Guvernul a decis majorarea...

Alte știri din aceeași categorie