20.2 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Jobul fără facultate. Angajatorul oferă un salariu de 6000 lei

Alte Știri

Jobul fără facultate. Angajatorul oferă un salariu de 6000 lei. Foarte mulţi români au ales să renunţe la meseriile de bază şi să se reorienteze spre locuri de muncă mai bine plătite.

Astfel, un job ales tot mai des în ultima perioadă este cel de șofer de ride sharing. Cel care se bucură de câștiguri lunare avantajoase, însă totul ține de devotamentul și timpul fiecăruia.

Jobul fără facultate. Angajatorul oferă un salariu de 6000 lei

Recent, pe o platformă din Cluj-Napoca, un șofer a explicat cum a ajuns să încaseze un venit uriaș. Acesta a efectuat în luna mai 650 de curse. Iar cea mai bună afacere de până acum este achiziționarea mașinii cu care lucrează.

„Este momentul să facem un bilanț după o lună de muncă. În care am reușit să finalizez cele 650 de curse într-un interval de 31 de zile. Acum să calculăm câți bani pot câștiga într-o lună cu această mașină. A fost cea mai bună afacere pe care am avut-o până acum.

Am obținut în această lună 15.475 de lei, dar după deducerea de 950 de lei pentru campanii promoționale, am primit și 106 lei bacșiș. Am muncit 180 de ore în ultimele trei luni. Făcând calculele cu banii, iată cum stau lucrurile: am obținut 16.169 de lei, după deducerea de 35% (adică 5.659 de lei), mi-au rămas 10.510 lei”, a explicat șoferul din Cluj-Napoca, conform Gândul.

Acesta a mai precizat că a plătit o chirie de 85,71 de lei pe zi pentru mașina pe care o conduce la serviciu, adică 2.657 de lei pe lună. Chiar și așa, veniturile sale sunt mai mari decât ale altor persoane, pe care le îndeamnă să-și lase actualele locuri de muncă pentru care au învățat ani la rând și să încerce această meserie unde nu este nevoie de facultate:

„După ce plătesc cheltuielile pentru mașină, rămân cu aproximativ 6.600 de lei. Este mai mult decât câștigă un profesor, iar eu nu sunt profesor, dar îi înțeleg și îi susțin. Mai bine veniți pe Bolt, nu mai petreceți timpul învățând și nu vă mai enervați pe copiii aceia care vă tulbură ziua. Veniți la Bolt și câștigați mai mulți bani. Nu aveți nevoie de nicio facultate”.

Ultimele Știri

Anunț important din partea APĂ CANAL 2000

S.C. APĂ CANAL  2000  S.A.  aduce la cunoștință utilizatorilor care sunt potențiali poluatori prin natura activităților desfășurate și implicit...

Alte știri din aceeași categorie