21.3 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Joi, 12 februarie se voteaza bugetul local pe 2015 la Mioveni

Alte Știri
În weekend au avut loc două dezbateri privind bugetul oraşului Mioveni, în cartierele Făget şi Clucereasa. La aceste întâlniri conduse de primarul Ion Georgescu şi viceprimarul Aurel Costache au participat consilieri locali, reprezentanţi ai executivului Primăriei,directorii instituţiilor aflate în subordine, dar şi reprezentanţi ai societăţii civile.
Bugetul orașului Mioveni este de aproximativ 22 de milioane de euro. Acesta va avea la bază trei piloni principali: sănătate, infrastructură şi educaţie.
Ion Georgescu:“ În această perioadă am avut întâlniri cu cetăţenii,salariaţii şi tinerii din oraş. Va fi un buget cel puţin la nivelul anului 2014, vom avea şi proiecte pe fonduri europene. Vreau să terminăm parcarea supraetajată de la nivelul pieţei din Mioveni,blocul de locuinţe pentru tineri, dar şi sala de sport pe care o vom avea în oraş. Cred ca cel mai important obiectiv în acest an este începerea constructiei spitalului nou“.
Ultima dezbatere pe această temă este programată marţi, 3 februarie a.c., de la ora 17.00, cu preşedinţii şi administratorii asociaţiilor de proprietari/locatari.Întâlnirea va avea loc în Sala de Şedinţe a Primăriei Mioveni.
Bugetul va fi suspus aprobării Consiliului Local în şedinţa programată pentru joi, 12 februarie a.c.,la Casa de Cultură Racoviţa.
Ultimele Știri

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal?

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal? Din 2018, încoace angajații...

Alte știri din aceeași categorie