16.8 C
Campulung Muscel
marți, 18 iunie, 2024

Fraudă în dosarul “Gala Bute”???

Alte Știri

Un număr de 18 perchezitii au avut loc, la sediile unor societăți comerciale precum și la domiciliile unor persoane, din patru județe și București. Printre cei vizați de percheziții se află, potrivit unor surse judiciare, și Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box.
Descinderi au loc și la locuința deputatului PSD Cornel Resmeriță și a lui Ștefan Lungu, fost consilier pe probleme de imagine al ministrului dezvoltării de la acel moment, Elena Udrea. La audieri sunt chemate 8 persoane, printre care și un edil local, primarul din Lupeni, Hunedoara. Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor conexe celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii unor infracțiuni de corupţie şi asimilate celor de corupție, în cadrul unor proceduri de achiziţie, prin programe finanţate din fonduri publice şi din fonduri europene.
“În cursul dimineții de 2 februarie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 18 de locaţii (sedii ale unor societăţi comerciale şi domicilii ale unor persoane fizice) situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova, Hunedoara şi Gorj”, se arată în comunicatul DNA.

Ultimele Știri

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut. După...

Alte știri din aceeași categorie